Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Købsguide til børnepools – kølende bade til de allermindste

Der er få ting, der er så sjove som at lege og plaske i køligt vand på en varm sommerdag. Hvis du ikke har en strand i nærheden, kan en af vores mange oppustelige børnepools gøre tricket. Da udvalget er stort, kan det være svært at finde den rigtige, men opgiv ikke. Her hjælper vi dig med at finde en børnepool, der passer til dig og dit barn.

Vælg en børnepool i den rigtige størrelse og med den rigtige dybde

Der er især to vigtige faktorer, der kan være gode at tage højde for, når du skal vælge en børne- eller babypool til dit barn – størrelsen og dybden.

  • Størrelse – hvor stor en børnepool du skal købe afhænger af barnets alder, hvor mange børn der skal være i den på samme tid, og hvor meget plads du har til poolen. Biltemas børnepools kan med fordel placeres i haven samt på altanen eller i gårdhaven.
  • Dybde – hvor dyb børnepoolen skal være afhænger helt og holdent af barnets alder. Til små børn er en vanddybde på ca. 10-20 centimeter nok, mens større børn kan bade i en børnepool, hvor vandet når dem til knæene eller taljen.

Biltemas børnepools

I vores sortiment finder du oppustelige børnepools i forskellige størrelser, farver og former, som alle er bløde og nemme at opbevare og flytte. Vores babypools er velegnede til de allermindste børn i alderen 0-1 år. Vores lidt større børnepools er derimod perfekte til småbørn fra 2 år, da de ofte har brug for lidt mere plads til at lege og plaske på. Glem ikke at holde dit barn under opsyn, når det befinder sig i eller omkring børnepoolen!

Og forresten..., børnepoolen kan også bruges om vinteren

Når sommeren er forbi, og det ikke længere er badevejr, kan du flytte børnepoolen ud på badeværelset og lade barnet plaske rundt. Du kan også placere den i barnets værelse og erstatte vandet med en sæk legebolde. Så får barnet sit helt eget kuglebad at hoppe rundt i.

Ofte stillede spørgsmål om børnepools

Hvor stor en børnepool skal du have?

Det afhænger af barnets alder, hvor mange børn der skal være plads til, og hvor meget plads du har til at placere poolen på.

Hvor ofte skal man skifte vandet i en børnepool?

Hvis du ikke bruger poolplejeprodukter, der renser vandet, skal du skifte det dagligt.