Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sport

Købsguide til sportsudstyr – dyrk sport sammen i haven

Træn og dyrk sport sammen i familien! Hvis du er på udkig efter sportsudstyr af god kvalitet til en aktiv hverdag sammen med børnene, er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset om I vil spille en livlig fodboldkamp sammen i solen eller tage en omgang bordtennis i stuen, kan du finde det, du skal bruge, hos os.

Prøv at udfordre familien i forskellige sportsgrene

Det er både sjovt, givende og nyttigt at dyrke sport og træne sammen i familien. Ved fysisk aktivitet og sportsudøvelse får børnene mulighed for at træne motorik og koordinationsevner på en sjov måde. Som forælder kan det sommetider være svært at finde tid til at træne, og så er det perfekt at kunne dyrke sport sammen med resten af familien. Når alt kommer til alt, er træning med familien jo en god måde at kombinere aktivitet og kvalitetstid på!  

Hos Biltema har vi et væld af sportsartikler. Hvorfor ikke udfordre børnene til en florballkamp eller basketballkamp? I vores brede sortiment finder du såvel floorballmål og floorball-bolde som kurve og bolde til basketball. Med de rigtige sportsprodukter er der intet, der kan stoppe jer i at have det sjovt sammen.

Spil fodbold i haven

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark og kan spilles sammen med både voksne og børn, uanset hvor man er. Det eneste sportsudstyr, I skal bruge, er en fodbold og to fodboldmål. Hvis du derudover tilføjer en gang kegler, fodboldfigurer og en rebounder, har du alt, hvad du behøver til at træne din boldteknik.

Basketball i indkørslen

Spil en tempofyldt basketballkamp i indkørslen, eller træn kast og driblinger sammen. I vores sortiment finder du kurve og bolde til basketball i forskellige størrelser.

Ketsjersport – populært blandt mange

Uanset om I mødes til et spil tennis i haven eller i en tæt kamp omkring bordtennisbordet, er ketsjersport ofte populært blandt familier. Find ketsjere, bolde og net i vores brede sortiment af udstyr til ketsjersport.

Tempofyldt floorball

Floorball er en rigtig familiefavorit, der kan spilles ude på gaden eller inde i gården. Det eneste, der kræves, er en floorballstav til hver spiller, en floorball-bold og to mål – så er I klar til en tempofyldt og intens floorballkamp.

Vintersport på is

Minusgrader og is på vandet er lig med én ting: ishockeykamp! Med eller uden skøjter er hockey altid en god ide, når I skal dyrke sport sammen. 

Skærp teknikken

Vil du eller børnene gerne forbedre teknikken i jeres yndlingssport? Invester i kegler, en rebounder, træningshække eller fodboldfigurer – det er noget, der udfordrer og udvikler teknikken, koordinationsevnerne og motorikken på en sjov måde.

Ofte stillede spørgsmål om sport

Hvilket sportsudstyr skal man købe?

Køb det sportsudstyr, der kræves for at dyrke den ønskede sportsgren. Med det rette udstyr bliver det hele meget sjovere. 

Hvad skal man bruge for at kunne dyrke sport i haven?

Det afhænger af, hvilken sport du er interesseret i. Hos os finder du sportstilbehør til fodbold, basketball, floorball, tennis, badminton og bordtennis, som du kan spille i haven, hvis du vil.