Teknisk træning til fodbold og andre boldspil

Hvadenten du bare træner derhjemme, i en klub eller noget helt andet, så er det vigtigt at have det rette udstyr, når du skal øve teknisk træning til fodbold.

Teknisk træning er alt det, der ligger uden for selve foldbold-spillet. Dvs.:

  • Jonglering
  • Dribling
  • Heading
  • Diverse spark-teknikker
  • Tæmning
  • Finter

Teknisk træning - træn teknikker og styrk boldspillet

Selvom det ikke er alle teknikker, der vil blive brugt i kamp, så er teknisk træning overordnet set med til at forbedre boldfornemmelsen, når du skal spille fodbold.

Og selvom teknikkerne godt kan bruges i fodboldkampen, så er det ikke sikkert, at alle spillerne får brug for dem i selve kampen. Men derfor er de alligevel med til at styrke boldfornemmelsen og ikke mindst sammenholdet, som kommer af, at man individuelt hepper på hinanden i de forskellige boldsituationer. 

Stort udvalg af udstyr til teknisk træning

Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskellige udstyr til fodbold og andre boldspil. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige redskaber. Klik ind på de enkelte produkter for at se specifikationer, m.m.

Træn drible-teknikker og meget mere med markeringskegler

Markeringskegler er helt essentielle og basale redskaber til teknisk træning, når du spiller fodbold. Keglerne kan fås i en høj eller lav variant. Du kan bruge keglerne til at markere banen eller mål, hvis du spiller på en plæne eller bane uden markeringer eller hvis du blot ønsker at markere et mindre eller større område end normalt. Du kan også bruge keglerne til at lave udfordringer som eller en slalombane. Lav eksempelvis en zig-zig bane, som du skal drible dig igennem. Det er en god teknisk træning, som kan bruges i fodboldkampe, når du skal drible forbi dine modstandere.

Rebounder til fodbold og andre boldspil

Med en rebounder kan du øve teknisk træning til fodbold eller andre boldspil, hvor du laver afleveringer. Du kan kaste eller sparke bolden mod rebounderen, hvorefter bolden hopper tilbage i en anden højde eller retning, som gør, at du hele tiden skal omstille sig og skifte retning eller teknik. 

Tilføj en ekstra forhindring med en fodboldfigur

Hvis du har brug for en ekstra forhindring på banen, så kan du bruge en fodboldfigur, som er formet som en lille “mand”. Du kan bruge fodboldfiguren til teknisk træning af frispark i fodbold eller som en forhindring, du skal drible dig forbi med fodbolden. Fodboldfiguren er også udstyret med et net, som gør, at du ikke blot kan skyde igennem “manden” - du kan altså også bruge fodboldfiguren som en slags rebounder.

Træningshække og -buer

I forbindelse med teknisk træning til fodbold kan du også have stor glæde af træningshække, som er gode til såvel løbe- som hoppetræning. Sæt flere træningshække efter hinanden ved enten at stille dem op eller lægge dem ned. Træningshækkene kan fås i forskellige størrelser og højder til større eller mindre børn.

Du kan også bruge buer, enten som forhindringer eller som en slags mål, som bolden skal skydes igennem. Brug eksempelvis flere buer efter hinanden og træn præcision ved at ramme igennem flere buer på én gang. 

7 Søgeresultater