Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fodbold

Find fodbolde og fodboldmål til leg og spil i haven, parken eller på fodboldbanen. Du får flere forskellige størrelser og modeller hos Biltema, så I er klar til en gang fodbold derhjemme eller nede i den nærmeste park. 

Fodbolde

Fodbolde findes i mange prisklasser, men til brug i haven eller parken, vil de fleste vælge en rimelig model, der kan tåle skidt og mudder og risikoen for at blive væk. Børn vil også tit have en tendens til at glemme bolde ude i haven. Så kan det være smart med en vandtæt plastbold der tåler fugt. Den er også godt til strandbold, hvor der er en vis risiko for en våd bold. 

Fodbolde findes i fem størrelser, og det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse til formålet. Størrlse 1 og 2 er minibolde til at forbedre teknik eller til leg. 

  • Str. 3: Bruges til U8, måler  62-63,5 cm. og vejer 330-360 gram.
  • Str. 4: Bruges fra U9 til U14, måler63,5-66 cm. og vejer 330-390 gram.
  • Str. 5: Bruges fra U15 og måler 68-70 cm. og vejer 410-450 gram.

Fodbolde består normalt af 24 sekskanter og 12 femkanter selvom der også findes særlige bolde med flere felter. Bolden må ikke føles blød eller svampet - skal du selv pumpe bolden op, skal den pumpes, til den er hård. 

Plastfodbolde og fodbolde i syntetisk læder

De lette og solide plastfodbolde er perfekte til unge spillere, der kan have svært ved at håndtere en stor og tung bold i fuld størrelse. Plastboldene er også yderst rimelige i prisen, så der er en bold til hver spille, når I træner teknik, målskydning m.m. 

Du finder også syede fodbolde af syntetisk materiale. De færreste bolde er lavet af ægte læder i dag, da læderet netop suger vand og dermed kan blive meget tung. De fleste bolde er lavet af PU (polyurethan) der giver bedre kontakt og kontrol med bolden.  Nogle bolde er også produceret af PVC, hvilket giver en lettere bold, der er god til unge spillere. Dog kan PVC-bolden også være lidt sværere at styre netop pga. den lavere vægt. For de mindste spiller bliver det hurtigt for hårdt for fysikken at spille med en stor, tung bold, hvilket kan virke demotiverende.

 

  • Rens bolden med rent vand efter brug
  • Opbevar bolden tørt og væk fra stærk varme og kulde
  • Undgå at bruge en våd bold i frostvejr
  • Undgå at stå eller sidde på bolden for at undgå skævheder

Teknikbold

Teknikboldene med snor er specielt lavet til at øve teknik, uden at du hele tiden skal hente bolden, når den flyver væk efter hvert spark. Med en bold, der bliver i nærheden, kan du fokusere på teknikken i stedet for. Det gør det også nemmere at træne teknik uden makker, der spiller bolde til dig.

Fodboldmål

Hos Biltema finder du transportable mål til en kamp i den lokale park, eller når der skal trænes teknik og opstilles flere mål på banen, en I plejer at bruge. De transportable mål er også praktiske, hvi du nødig vil have et stort fodboldmål til at fylde halvdelen af haven hele tiden. Så kan I nøjes med at tage målet frem, når der faktisk bliver spillet. 

Hos Biltema finder du også fodboldmål i fuld størrelse samt træningsmål til teknik- og måltræning. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.