Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fodboldmål

Købsvejledning til fodboldmål – spil fodboldkamp i haven eller i parken

Der er få ting, der er så vigtige som at have gode fodboldmål, når man spiller fodbold. Det gør i sidste ende spillet både sjovere og mere retfærdigt. Uanset om du skal købe et fodboldmål til spil i haven eller i parken, kan du finde et fodboldmål, der passer til dig i vores sortiment.

Vælg et fodboldmål, der passer til dig

Fodboldmål fås i alle mulige farver, former og størrelser, men for at finde det rigtige fodboldmål til dig og din familie skal du være opmærksom på flere forskellige ting.

  • Størrelse – til livlige fodboldkampe i haven og parken passer et mindre fodboldmål perfekt. Det er desuden et godt fodboldmål til yngre børn. Hvis du har en større have, kan et at vores større fodboldmål bringe fodboldspillet op på et helt nyt niveau.
  • Rammemateriale – rammen består normalt af metal, plast eller glasfiber. En metalramme er mere robust og svær at transportere, mens et fodboldmål med plastikramme let kan flyttes omkring. Glasfiberrammer er mere bøjelige og bruges primært på vores mest transportable fodboldmål.
  • Ekstraudstyr – en del fodboldmål leveres med ekstraudstyr som f.eks. målskyttedug og rebounder, som gør, at du kan træne skud og træfsikkerhed på egen hånd. Vores mest transportable fodboldmål leveres med en praktisk opbevaringstaske, hvilket letter transporten.

Ofte stillede spørgsmål om fodboldmål

Hvor stort er et fodboldmål?

Det varierer, men i vores sortiment finder du fodboldmål, der er mellem 110 og 300 cm brede.

Hvor højt er et fodboldmål?

Det varierer, men i vores sortiment finder du fodboldmål, der er mellem 90 og 183 cm høje.