Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fodbolde

Købsvejledning til fodbolde – sådan vælger du en fodbold, der passer til dig

For at kunne spille fodbold skal du naturligvis have en fodbold, men det kan være svært at vide, hvilken fodbold der passer bedst til dig. De fås jo i alle mulige størrelser, farver og materialer. Her hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning blandt vores fodbolde.

Vælg en fodbold i den rette størrelse

Hvor stor en fodbold, man skal vælge, afhænger af, hvor gammel personen, der skal bruge fodbolden, er.

  • Størrelse 5 – fra 12 år
  • Størrelse 4 – til børn mellem 8 og 12 år
  • Størrelse 3 – til yngre børn op til 7 år

Også fodboldens vægt spiller en rolle. Vælg en så let bold som muligt – så bliver den nemmere at skyde af sted. Hvis du skal købe en fodbold til et meget lille barn, er en let fodbold af plastik et godt valg.

Vælg en fodbold i et slidstærkt materiale

Fodbolde skal kunne tåle en hel del spark og slag. Derfor er Biltemas fodbolde fremstillet af et syntetisk materiale, der gør dem både slidstærke og lettere at styre.

Ofte stillede spørgsmål om fodbolde

Hvilken størrelse fodbold skal jeg have?

Hvilken størrelse fodbold, du skal købe, afhænger af, hvor gammel du er, og hvilken vægt din bold skal have. Se vores tabel ovenfor for at læse mere om, hvilken størrelse der passer bedst til dig.

Hvad er fodbolde lavet af?

En fodbold har normalt tre lag – et yderlag i PVC eller PU, et beskyttende mellemlag i f.eks. skumgummi og en indvendig luftboble i f.eks. latex eller butyl.