Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ketsjersport – noget for alle

Begrebet ketsjersport er bredt og omfatter ofte sport som tennis, badminton og bordtennis. Her finder du bl.a. badminton- og bordtennissæt, tennisbolde og net. Udforsk vores udvalg, og udfordr hele familien i rundbordtennis hjemme ved spisebordet, eller en badmintonturnering i haven.

Bordtennis

For at kunne spille bordtennis skal du bruge et bordtennisbat og bordtennisbolde og naturligvis et bordtennisbord at spille på. Vores bordtennisbats er begyndermodeller og passer perfekt til fritids- og hobbyspil.

Du behøver ikke at købe et stort bordtennisbord for at kunne spille bordtennis – du kan nemt lave spisebordet om til et bordtennisbord ved hjælp af et fleksibelt og bærbart bordtennisnet.
Har du ikke så meget plads, men vil du gerne have et bordtennisbord?

Så tjek vores bordtennisbord i miniformat, der kan klappes sammen og justeres. Det passer perfekt, hvis man bor lidt småt. Udfordr familien eller vennerne til rundbordtennis; det er en sjov aktivitet, når I sammen træner kondition, styrke, koordinering og balance. Ganske enkelt en perfekt familieaktivitet!

Badminton

Badminton er en sjov aktivitet for hele familien, hvor både store og små kan være med og spille. Alt, hvad I skal bruge, er et badmintonsæt med badmintonbat og en badmintonbold samt et badmintonnet. Vores badmintonsæt inkluderer to badmintonbats, to badmintonbolde og en praktisk taske til at komme udstyret i.
Har du ikke noget badmintonnet derhjemme? Du kan nemt lave dit eget med nogle stole eller ved at hænge et tæppe mellem stolene og på den måde lave dit eget net. Det er kun fantasien, der sætter grænser her!

Tennis

Er du inkarneret tennisspiller, eller har du tænkt dig at begynde at spille? Uanset hvad, skal du altid bruge tennisbolde; de har nemlig altid en tendens til at blive væk med tiden. Hos os finder du en stor pakke med tennisbolde. Du kan få tennisbolde, der er lidt blødere og tilpasset til mindre børn eller nybegyndere, men du kan også få tennisbolde, der er godkendt til spil iht. standarden fra det internationale tennisforbund, ITF. Disse tennisbolde er slidstærke, fyldt med gas og hurtige, med et godt opspring.

Har du ingen at spille tennis med?

Så skal du købe et tennistræningssæt!
Det er en retursikker tennistræner, fordi tennisbolden sidder fast i en snor, der sidder fast i en bund, der er fyldt med sand eller vand. Her kan du stå i timevis og øve dig på din forhånd eller baghånd, og bolden kommer altid retur til dig!

Ofte stillede spørgsmål om ketchersport

Hvor mange forskellige former for ketsjersport findes der?

De mest almindelige typer ketsjersport er tennis, badminton, bordtennis, padel og squash.

Hvordan tæller man i tennis?

Tennis spilles i sæt, hvor det enten er bedst af tre eller bedst af fem sæt. For at vinde et sæt skal du vinde seks partier med mindst to overskydende partier i forhold til modstanderen. For at vinde et parti, skal du vinde fire point, men mindst to overskydende point i forhold til modstanderen. Ved et parti tæller man 15, 30, 40 for hver vundet bold i stedet for 1,2,3.

Hvordan fungerer badminton?

Badminton kan enten spilles single eller double. Man spiller bedst af tre sæt, og den spiller, der først får 21 point, vinder et sæt. Den, der først vinder to sæt, vinder kampen.

Hvordan tæller man i bordtennis?

En bordtenniskamp spilles i fem sæt, hvor den, der først vinder tre sæt, har vundet. Den første, der får 11 point, vinder et sæt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.