Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tennis

Hos Biltema finder du udstyr til tennis, så I kan komme i gang med spillet straks. Vi har tennisketchere til børn og voksne, tennisbolde, sportsnet, der kan bruges til flere typer boldsport, og træningssæt til teknisk træning og solotræning af teknik. 

Tennisspillet stammer fra England i 1870’erne og er et spil med både teknik og fysiske udfordringer. Det kan spilles af børn og voksne, unge og gamle. Det er en traditionsrig sport, der oprindelig blev spillet på græsplænen som familiespil eller underholdning af gæster hjemme i haver og parker - og hvorfor ikke fortsætte den tradition?

Tennisbolde

Biltema har tennisbolde i storpak og rør til en rimelig pris. Boldene fås i flere hårdheder. De hårde bolde er mere livlige og det er sværere at skabe spin, når du slår til bolden. De bløde bolde er lette og giver mindre modstand. Derfor er den populær blandt børn og begyndere. Den bløde bold er også lidt langsommere, så det er nemmere at holde et spil i gang, hvis man ikke er så erfaren. De gule ’hår’ - lug eller filt - på bolden skaber et blødere træf og mere friktion, så det er nemmere at skabe et spin, når du slår til bolden. Det vil sige at når lugen begynder at blive slidt, er bolden også ved at være færdig som tennisbold. Bliver bolden brugt hårdt, kan den også blive ‘død’ i slaget, før filten bliver slidt - og så er den heller ikke meget værd som tennisbold.  Den kan stadig bruges som hoppebold og meget andet sjovt. Dog er den ikke så god at give til hunde - den gule filt slider nemlig på hundens tænder, hvis de gnaver i bolden. 

Tennistøj

Det har længe været en tradition at spille tennis i hvidt tøj - og for damernes vedkommende i kjole eller -skørt. Herrespillerne er for længst gået væk fra at spille blazer og flannelsbukser, og der er heller ingen grund til at spille i kjole, medmindre man da selv foretrækker det. Selv til grand slam-turneringer er reglerne også blot at tøjet skal ‘rent og alment accepteret tennistøj’ - så vi foreslår helt almindeligt og praktisk sportstøj. 

Du finder også softtennis til brug på strand og i haven hos Biltema.