Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Floorball – kampe med fart over feltet for hele familien

Floorball er en hurtig og intensiv sport, men også virkelig sjov og udfordrende! Floorball spilles oftest i en idrætshal, men kan også spilles derhjemme, hvis man har de rette forudsætninger og tilstrækkeligt med plads.
Mange vælger også at købe en floorballstav, som de bruger til at spille streethockey eller floorball ude på gaden eller i skolegården.

Floorballstave

Vores floorballstave er perfekte til dem, der lige er begyndt, eller har planer om at begynde at spille floorball. Vores floorballstave har et blødt skaft, der er let at gribe om, hvilket gør det behageligt at spille med dem. Bladet på floorballstaven er skålformet, så du får den bedst mulige kontrol over bolden.
Vores floorballstave er godkendt som kampstave af IFF (International Floorball Federation)

Vælg den rette floorballstav

Floorballstave er enten venstre- eller højrevendte, og hvilken en af dem, du skal vælge, afhænger af, hvilken hånd du holder tættest på stavens blad. Hvis det føles mest naturligt at have venstre hånd nederst, skal du vælge en venstrevendt stav og omvendt.
Det er også vigtigt at vælge den rette længde på floorballstaven.

Vælg stavlængde iht. tabellen nedenfor:

Din højde:      Skaftlængde:
110-125 cm     65 cm
130-135 cm     75 cm
150-160 cm     87 cm
170-180 cm     96 cm
180-190 cm     100 cm

Floorballmål

Hver sin floorballstav, en floorballbold og to floorballmål er alt, hvad man skal bruge for at kunne spille en floorballkamp med fart over feltet. Hos Biltema kan du købe store floorballmål, der er professionelle mål med officiel kampstørrelse. Du finder også minimål, der er mindre og praktiske. Alle vores floorballmål har en slidstærk metalramme og kan bruges både indendørs og udendørs.

Floorballbolde

Vores floorballbolde er fremstillet af robust hårdplast og passer til både træning og kamp, både inde og ude. Floorballboldene er noprede, hvilket betyder, at de er forsynet med et overflademønster, der giver mindre luftmodstand og mindre friktion mod gulvet. Overflademønsteret medvirker til, at floorball-bolden bevæger sig mere lige og forudsigeligt, hvilket gør dine skud hurtigere og mere træfsikre.

Ofte stillede spørgsmål om floorball

Hvor mange perioder er der i floorball?

En floorballkamp spilles i tre perioder, der hver varer 20 minutter.

Hvor stor er en floorballbane?

Det mest almindelige mål på en floorballbane er 40 x 20 meter.

Hvilken størrelse stav skal jeg have?

Din højde afgør, hvilken længde din stav skal have. Se vores størrelsestabel ovenfor for at finde den rette stav til dig.

Skal jeg have en venstre- eller højrevendt stav?

Det afhænger af, hvilken hånd du holder tættest på stavens blad. Hvis det f.eks. er højre hånd, du holder tættest på bladet, skal du købe en højrevendt stav og omvendt.