Vintersport

Vintersport er sjovt og sundt for hele familien. Hos Biltema finder du udstyr til vintersport og aktivt udeliv under årets kolde sæson. Her er sportsudstyr til både sne og is, så du er klar til vinterens aktive udendørsliv. Hos Biltema finder du sportsudstyr i god kvalitet til en rimelig pris. Se vores udvalg her. 

Vintersport til hele familien

Vintersport er for hele familien, og én af de ting, hvor alle kan være sammen om at dyrke sport. På ski og skøjter er børn tit hurtigere end voksne til at lære nye tricks og kan give far baghjul ned ad løjperne. Det er en sjov og hyggelig måde at være aktive sammen på. Derfor tilbyder Biltema sportsudstyr til vintersport til både store og små.

Vintersport i sneen

Over 200.000 danskere tager på vinterferie hvert år - de fleste til Østrig, Sverige og Norge. Her står ferien på aktiviteter i sneen, hvor slalom og snowboarding er på top over aktiviteterne. I Sverige og særligt Norge er langrend også populært. 

Skiudstyr

Er du en af de mange danskere, der tage på skitur hvert år - eller måske endda flere gange om året, kan det hurtigt betale sig at købe eget skiudstyr, fremfor at skulle leje udstyr. Så er du også sikker på at få det udstyr, du foretrækker. Skistøvler bør også passe godt for at sikre dig mod skader og for at øge komforten, når du er på ferie. For små skistøvler klemmer og du får hurtigere kolde fødder. Med for store skistøvler er det svært at styre skiene og fødderne kan svuppe i støvlerne. 

Sportsgrene på is

Det er oftere frost, end snevejr i Danmark, og med mange skøjtehaller er der rig mulighed for at dyrke sport på is. Ishockey er en populær sport og hos Biltema finder hockeyudstyr til både højre- og venstrehåndsspillere. 

Varmt tøj til vinterferien

Hos Biltema finder du også varmt undertøj, handsker og lune jakker, så du er forberedt på vinterens kulde og klar til at være aktiv i sneen. Se vores praktiske og varme fritidstøj her

3 Søgeresultater