Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vintersport – sjove sportsgrene på sne eller is

Vinteren er for mange børn den sjoveste tid på året, hvor de kan være ude at lege i sneen, bygge snemænd og afprøve sjove vintersportsgrene. Der findes masser af forskellige vintersportsgrene. Hvorfor ikke lade dit barn prøve at spille en hockeykamp ude på isen? Uanset hvad dit barn vælger, vil det garanteret få en sjov dag i sneen!

Ishockey

Hockey kan sommetider opfattes som en barsk sport, men er som en hvilken som helst anden sport forbundet med forventningsfuldhed, nervøsitet og sjov for den, der gerne vil spille. At man er lidt uøvet i starten og falder hist og her hører med, men hvilket udstyr skal nybegyndere egentlig bruge?
Skøjter er naturligvis vigtigst, men at have et ordentligt sikkerhedsudstyr på, når man er på isen, gør, at barnet får en god og sikker oplevelse på banen. Det kan være alt fra hjelm, benbeskyttere og halsbeskytter. Ud over skøjter og korrekt beskyttelsesudstyr skal man bruge en del tilbehør, inden spillet kan gå i gang, som f.eks. hockeystav og puck.

Hockeystav

Før man vælger, hvilken hockeystav man vil spille med, skal man vide, om barnet er højre- eller venstrehåndet. Derefter er det vigtigt at sikre, at barnet får den rette længde på sin stav. Dette gøres ganske enkelt ved at placere staven foran barnet. Uden skøjter skal staven nå til næsen, og med skøjter skal den nå til hagen.
Ud over greb og længde er det vigtigt, at staven har korrekt flex. Flex siger noget om stavens stivhed. Hos Biltema finder du den klassiske stav til nybegynderen inden for hockey. Denne stav er fremstillet af træ med et lamineret blad.

Hockeypuck

En puck er en rund skive af vulkaniseret gummi, som bruges ishockey. Til forskel fra, hvad man tror, er ikke alle pucker sorte. Hvide pucker, der er mindre synlige, bruges f.eks. til at træne målmandens reflekser. De pucker, der er orange, er tungere og bruges ved skudtræning. Blå letvægts-pucker er de letteste i kategorien og bruges til yngre personer, for at de lettere kan øve sig på selve puckfornemmelsen. Den er dog lige så stor som de almindelige og kampgodkendte sorte pucker.
I vores sortiment hos Biltema finder du en god ishockeypuck til nybegyndere, som kan bruges til både træning og til kamp.