Golf og golfudstyr

Golf er en traditionsrig sport med udfordringer på mange niveauer. Der kan spilles året rundt, og du er garanteret frisk luft og motion - de fleste golfbaner tager omkring 4 timer at spille igennem. I spillet bruges der også handicap, hvilket betyder at professionelle erfarne og nybegyndere kan spille sammen i fair konkurrence. Det giver også tit et godt fællesskab og meget fælles hygge i golfspillet, da alle kan være med. Find udstyr til dit golfspil hos Biltema. 

Golfbolde

Golfbolde kan hurtigt blive en stor udgift på golf-kontoen - især hvis du er ivrig spiller. Med golfbaner, der er designet til at kunne udfordre spiller på alle niveauer, skal du også regne med at golfbolde bliver en løbende udgift i din karriere som golfspiller. Når du tager chancer i spillet for at udfordre dig selv for at blive dygtigere, er det også med risiko for at miste en bold eller to. 

Biltema har et udvalg af billige golfbolde, så du kan finde den type bold,der passer dig og dit spil bedst og blive ved med at udfordre dig selv. 

Distance

Denne type golfbold reagerer hurtigt  for at opnå maksimal hastighed. Det giver længere slag, men til gengæld stopper den også langsomt på greenen. 

Control

Golfbolde med control reducerer boldens spin i luften og modvirker hook og slice. 

Spin

Golfbolde med spin skaber mere side- og backspin, hvilket giver bolden en højere bane og kortere slag. Til gengæld stopper den hurtigt på greenen. 

Golftees

Du får altid brug for golftees. Du bruger golftees til slag fra teestedet og de findes i mange forskellige længder, kvaliteter og varianter - og køber du en økonomipakke fra Biltema kan du spare meget. Trætees er billige og miljøvenlige. De forurener ikke banen, når de går i stykker i modsætning til tees af plastic eller andre kunststofmaterialer, der ikke nedbrydes i naturen. 

Golfudstyr

Du kan få utroligt meget golfudstyr, men er du begynder, kan det være en god idé at starte med at leje udstyr. Det kan du gøre i de fleste klubber, der tilbyder ‘pay and play’. Så har du også mulighed for at prøve forskellige mærker og varianter af, og kan bedre se, hvad du bedst kan lide, og hvad der passer til din spillestil. 

Du skal dog altid selv have bolde og tees med samt eget golftøj. En pitchfork er også en lille investering, der viser at du har omtanke for dine medspillere. Pitchforken bruges til at reparere huller fra golfboldens nedslag. 

Husk at medbringe:

 • -Golfbolde
 • Tees
 • Pitchfork
 • Golfsko
 • Golfhandske
 • Passende tøj

Golftøj - dresscode

Nogle klubber holder stadig stramt på dresscoden på banen med meget specifikke regler for golftøjet, som gæstespillere og medlemmer må være iført. På de aller fleste baner er dresscoden dog blevet mere afslappet med årene, så der i større grad er fokus på funktion end dresscode, bare du ser præsentabel ud. Skal du til udlandet, er det klogt at tjekke de lokale klubbers regler. I Danmark kan du dog nøjes med rent, helt og pænt tøj på de fleste baner:

 1. Poloskjorte med korte ærmer
 2. Evt. varm trøje eller vindjakke
 3.  Shorts, der ikke er for korte (det samme gælder, hvis man foretrækker nederdel for damerne) 
 4.  Lange bukser
 5.  Golfsko
 6.  Golfhandske 
 7.  Hat/solbriller
 8.  Evt. regntøj

Undgå joggingtøj, t-shirts og for meget bar hud. Så slipper du også for at blive solskoldet. 

 

2 Søgeresultater