Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Basket – spil i indkørslen

Spil basket med vennerne i indkørslen, på vejen eller i skolegården. Med en basketbold og basketkurv får I det sjovt sammen i timevis. Det fine ved basket er, at det er en sport, der ikke kræver så meget udstyr, for at man kan spille. Det eneste, du skal bruge, er en basketbold og en basketkurv at skyde den i. Vil du spille basket indendørs? Se vores basketkurv i miniformat; den kan du nemt og hurtigt montere indendørs.

Basketbolde

Du kan vælge og vrage blandt vores velafbalancerede basketbolde, der kan købes i forskellige størrelser. Basketboldene har et godt greb, et fint opspring og passer både til baskettræning og leg såvel indendørs som udendørs. Med basketboldene kan du træne tricks, skud og finter med venner og familie og samle alle til at spille en basketkamp med fart over feltet.

Basketkurv

Hvis du ikke bor i nærheden af en basketkurv, kan du købe en, som du kan montere derhjemme i gården eller i indkørslen. Med en basketkurv kan du øve dig på dine hopskud eller straffekast i timevis. Køb to kurve – så kan du også spille kamp med vennerne.
Vores basketkurve fastgøres nemt og enkelt med nogle skruer på f.eks. en væg, en bred træstolpe eller et træ. Der følger monteringstilbehør med basketkurven. Hos Biltema kan du også købe et nyt basketnet, hvis det gamle trænger til at blive udskiftet.

Basketstativ

I vores sortiment finder du ud over basketkurve også basketstativer, der står på jorden. Basketstativet er utrolig nemt at montere, og du kan hurtigt skrue alle dele sammen. Når basketstativet er færdigmonteret, placerer du det der, hvor du vil have det, og fylder derefter bundpladen med vand eller sand. På denne måde står basketstativet stabilt, når I spiller basket. Stativet er forsynet med hjul, så du nemt kan rulle det væk, når I har spillet færdigt.

Justerbar højde

Højden på basketballkurven kan justeres i intervallet 150-210 cm. Det betyder, at basketstativet kan bruges af hele familien, også de mindste basketspillere.

Vigtigt at huske på

  • Hæng aldrig i basketkurven.
  • Hvis bundpladen er fyldt med vand, skal den tømmes, før det bliver frostvejr.
  • Opbevar basketstativet indendørs om vinteren for at undgå rustdannelse.
  • Når du skal flytte basketstativet, skal du vippe stativet på skrå og rulle det på hjulene. Du må ikke trække det fra det ene sted til det andet.
    Værktøj til montering af basketstativet medfølger.

Ofte stillede spørgsmål om basket

Hvor mange perioder er der i basket?

En basketkamp spilles i fire perioder, der hver varer 10 minutter. I NBA er der særlige regler. der spilles der 12 minutter i hver periode.

Hvor stor er en basketbane?

En basketbane i fuld størrelse er 28 x 15 meter.

Hvor højt oppe sidder basketkurven?

På en basketbane i fuld størrelse er der 3,05 meter op til basketkurven. De yngste spillere spiller med basketkurven nedsænket, og her varierer højden afhængigt af deres alder.