Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Husdyr: alt til dit kæledyr

Vi elsker vores husdyr og kæledyr. De er et vigtig medlem af familien, som gør os glade hver eneste dag. Vores trofaste familiemedlemmer skal have det, de behøver og mere til. Hos Biltema står vi klar til at hjælpe dig med dine og dit kæledyrs behov. Vi tilbyder et stort sortiment med alt udstyr til hund og kat til fornuftige priser.

Dit husdyr, vores samarbejde

Hunde og katte er meget forskellige husdyr. Derfor kræver de forskellig pleje og legetøj. Uanset om du skal forkæle din hund eller kat, finder du det rigtige udstyr hos os.

Racerne er mange, og man siger at ens kæledyr afspejler ejeren. Hos os kan du få legetøj i mange forskellige motiver, former og farver. Vores legetøj har forskellige formål alt efter dit dyrs behov. Leder du efter en hyggelig krog til dit husdyr, kan vi hjælpe dig med puder, huse og senge, hvor din hund eller kat kan slappe af og føle sig tryg.

 

Til hundeejeren

Har du en hund, så har vi alt, du skal bruge til din trofaste makker. Alle hunderacer har behov for aktivitet og leg. Biltema har legetøj, som din hund kan underholde sig selv med, når den er alene hjemme, samt legetøj, hvor du kan lege med din hund. 

Desuden har vi et bredt sortiment af godbidder. Vi kan tilbyde mange forskellige type børster, så du kan finde den, som passer til din hunds pels.

Vi har et stort udvalg af hundesnore, fra auto til hundeseler. Hvis du ofte går i mørket kan vi hjælpe med at forbedre din hunds synlighed med en refleksvest. Dertil har vi også et bredt udvalg af pandelamper som kan gøre det mere behageligt at navigere i mørket. Find vores pandelamper her.

Bruger du din hund til træning, kan vi være behjælpelige med klickere, sporliner, mobile vandflasker og godbidsholdere. En klicker bruges til at belønne hunden efter gennemført øvelse.

 

Til katteejeren

Uanset om du har en indekat eller udekat, er det vigtigt at dit kæledyr bliver aktiveret.

Leg er ikke bare sjovt, men også afgørende for din kats sundhed. Når du aktiverer din kat, aktiverer du også dens muskler og styrker dens bevægelser.

Hos Biltema kan vi bl.a. tilbyde dig kattetræ, bolde, plysdyr, og kradsebræt.

Vi har kurve i små, medium og store størrelser. Er du på udkig efter lidt nyt til at pynte din kat, kan vi hjælpe dig med et halsbånd. Vi har halsbånd i forskellige farver, udsmykninger og refleksbånd.

Hos Biltema finder du alt, du skal bruge til dit husdyr. Har du brug for et godt råd, så står vi klar med rådgivning til dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.