Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Katteudstyr - alt til din firbenede bedste ven

Katte er et dejligt og nemt kæledyr, som passer til de fleste hjem. De er både hengivne og selvstændige, hvilket gør dem nemme at holde. De kræver nemlig meget lidt katteudstyr for at kunne trives, så det er en forholdsvist billig omgang at anskaffe sig en kat. Det betyder dog ikke, at du ikke kan forkæle din kat med ekstra katteudstyr, såsom kattelegetøj, huler eller godbidder. 

Hos Biltema finder du et stort udvalg af alt det vigtigste katteudstyr til din kat. Vi har katteudstyr til den nye såvel som den erfarne katteejer. 

Hvad skal jeg bruge af katteudstyr, når jeg anskaffer mig en kat?

Hvis det er første gang, du har kat, er der en række katteudstyr, som du skal have på plads, inden katten kommer hjem og bo hos dig. Det vigtigste katteudstyr omfatter:

  • Kattebakke
  • Mad- og vandskål
  • Transportkasse
  • Kradsetræ

Katteudstyr til inde- og udekatte

Katte er meget renlige dyr, så uanset og din kat er en inde- eller udekat, vil det være en god idé at have minimum ét kattetoilet tilgængeligt for din kat. 

Hvis din kat er udekat og den ikke har mulighed for at komme ind, bør du have en kattebakke stående et sted, hvor der er læ, eksempelvis i garagen, så din kat altid har mulighed for at gå på toilettet i tørvejr.

Det samme gør sig gældende for madskåle, som helst skal stå samme faste sted, så din kat altid ved, hvor den skal gå hen, hvis den bliver sulten.

Et kradsetræ er et helt essentielt stykke katteudstyr, som du ikke kan undvære, hvis du vil undgå, at din kat kaster sin klør over dine møbler, vægge eller andet, som du helst ser, at den holder poterne fra.

Forkæl din kat med katteudstyr

Katte er meget selvstændige og er gode til at stimulere sig selv. Det er derfor ikke højst nødvendigt at købe katteudstyr som eksempelvis kattelegetøj - selvom du hurtigt vil opdage, hvor underholdende det kan være for både dig og for katten at se den springe rundt og fange det legetøj, som du har købt til den. 

Kattehuler, -kurve og -senge

Noget andet katteudstyr, som din kat vil elske dig for at have købt til den, er en katteseng eller -hule. Katte elsker nemlig at hygge og putte steder, hvor de kan føle sig trygge, men hvor de samtidig kan holde øje med, hvad der sker omkring dem. Placér derfor gerne din katteseng et sted, som er gemt en lille smule væk, men hvor den stadig har et godt udsyn. 

Katteseler - katteudstyr til den eventyrlystne kat

Har du en kat, som elsker eventyr? Så kan du med fordel overveje at købe en kattesele til den. Du kan både bruge katteselen, hvis du vil gå tur med din kat eller hvis du vil lukke den ud i haven uden at risikere, at den render ind til naboen.