Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kattelegetøj er både træning og underholdning til kæledyret

De fleste ved, at hunden henter bolden, når den bliver kastet, og glad logrer med halen, når rebet findes frem. Desværre er det ikke alle, der er opmærksomme på, at katten også har brug for sjovt legetøj, hvis halen skal sno sig lystigt og livet være herligt.

Har du brug for nyt og spændende kattelegetøj til familiemedlemmet? Du finder et skønt udvalg af sikker underholdning til kæledyret her på siden.

Legetid styrker jeres venskabsbånd

Leg er den korteste vej til et stærkt og ubrydeligt venskabsbånd mellem ejer og kæledyr. Vi lærer ikke kun dyret bedre at kende, men udvikler også en naturlig omsorg for det lille væsen, som glad springer af sted efter legetøjet.

Er du den heldige ejer af en sød kat, som spinder, når du nusser den bag øret? Din kat giver dig ubetinget kærlighed hver eneste dag, og netop derfor må du sørge for at stimulere den optimalt. Det er især vigtigt, hvis du har en indekat, der ikke går på opdagelse i naturen.

Sjovt kattelegetøj til den daglige træning

Holder din kat af at slappe af i trygge omgivelser indendørs? Når du bor i byen, og katten ikke går rundt på gader og stræder uden dig som følgesvend, er det vigtigt, du stimulerer den på anden vis. Med sjovt kattelegetøj kan du dagligt træne dyrets naturlige instinkter, så du sørger for at holde motorikken ved lige.

Samtidig sikrer du også, at katten bevæger sig, når den springer af sted efter bolde, fjer, snore eller en lynhurtig mus. Ved du, hvorfor bevægelse er vigtigt? Det er afgørende, at indekatte får daglig motion, så du sikrer, at dyret ikke bliver overvægtigt.

Træn derfor med katten jævnligt for at opnå en glad, aktiv og adræt ven.

Undgå en stresset og trist kat

Man bliver glad af at lege! Det gælder både store og små, og naturligvis er det også tilfældet for kæledyrene. En aktiv livsstil med underholdende indslag gør livet fantastisk for din pelsede ven.

Vil du undgå, at din kat bliver stresset og trist?

Hvis din kat keder sig, kan den udvise aggressiv eller anden ubehagelig opførsel, men ugentlig leg holder adfærdsproblemerne nede. Gennem underholdningen stimulerer du kattens sanser og udvikler dens naturlige instinkter. Det er afgørende for et godt katteliv, at det intelligente væsen udfordres, og vi er glade for at tilbyde dig mange muligheder for intelligenslegetøj til kæledyret.

Et dejligt katteliv

Du får en rolig og harmonisk kat, der lever et liv i balance, når du underholder den med sjovt kattelegetøj. Hurtigt vil du opdage, hvordan det lille væsen sover roligt og spiser bedre, når de basale læringsbehov er opfyldt.

Din firbenede ven kommer i fin form på mange niveauer, når du prioriterer tid sammen med dyret.

Legetøj i mange materialer og størrelser

I vores sortiment finder du et stort udvalg af skønt kattelegetøj i mange farver, former, størrelser og materialer. Det er din garanti for altid at finde et design, som imødekommer dit kæledyrs behov, hvad enten du er den heldige ejer af en stor eller lille kat.