Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En katteseng skaber trygge rammer for dit kæledyr

Du kender med garanti følelsen fra din egen hverdag: Efter en lang dag med mange oplevelser er det trygt at krybe til køjs i en blød seng. Her kan du slappe af, lukke øjnene og lade op en ny dag.

Din dejlige kat har det på præcis samme måde. Kæledyret har også behov for et sted, det kan trække sig tilbage for at bearbejde dagens mange indtryk og samle energi til nye eventyr. For at give din firbenede følgesvend de bedste forudsætninger for en god søvn, kan du forkæle familiemedlemmet med en katteseng.

Vi har samlet et stort sortiment, som byder på mange lækre muligheder. Glæd dig til at gå på opdagelse blandt de mange kvalitetsdesigns for at finde præcis det produkt, som vil give din kat en skøn nattesøvn.

Du sikrer den gode søvn med en katteseng

En katteseng i høj kvalitet er den første forudsætning for, at dit kæledyr får perfekte rammer at sove under. Det gælder både, hvis du er den heldige ejer af udekatte og indekatte, men særligt har huskatte behov for afslapning.

Vil du sørge for, at din kat er frisk og veludhvilet, må du skabe en hyggelig hule, hvor den kan trække sig tilbage. Når katten lægger sig på puden i vindueskarmen eller hængekøjen på radiatoren, sender den samtidig et signal til dig om, at den har brug for at restituere. Det kan være praktisk i familier, hvor de yngste medlemmer skal lære, at katten ikke altid har lyst til at kæle.

Skab hyggelige huler flere steder i hjemmet

Det er ikke nok med et enkelt termotæppe bag døren eller en kurv i plast eller flet, når du vil give din firbenede kammerat et godt sted at lade op. På samme måde som du selv har både seng, sofa og lænestol i hjemmet, som du frit kan vælge imellem, må du også give kæledyret flere muligheder for afslapning.

Det ideelle kattehjem byder derfor på mange hyggelige steder, hvor det lille dyr kan sove. Især er de bløde kattehuler eftertragtede for det trætte væsen, som elsker at falde til ro i bløde omgivelser.

Sæt sengen op i højden

Selvom din kat er en sart diva udadtil, har den med garanti en farlig tiger gemt i maven. Den lille eventyrer vil med sikkerhed holde af, at minimum en af sovestederne er placeret i højden. Det giver dyret lov til at holde øje med fjender, mens den drømmer sødt.