Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Din kat har brug for en kattebakke

Er du den heldige ejer af en kælen kat, der gerne putter sig ind til dig? Det er hyggeligt med en firbenet ven, der kan holde dig med selskab, men en indekat kræver særlige betingelser. I naturen søger den selv afsides, men vil du sørge for, at katten leverer det samme sted hver gang, må du give den de bedste toiletforhold.

Her på siden kan du finde et stort udvalg af kattetoiletter, så du kan undgå uheld på de pæne gulve.

 

Din kat har brug for et rent kattetoilet

Der er stor forskel på, hvilke toiletforhold din kat efterspørger, men uanset hvilken kattebakke du vælger, skal der være kattegrus i bunden. Den effektive strøelse suger de våde rester op, så du undgår lugtgener. Husker du at tømme bakken jævnligt, så den altid er ren og pæn, giver du din kat de bedste betingelser for at komme af med sine efterladenskaber.

Mange katteejere vælger at have to toiletter tilgængelige. Kender du fordelene ved det? Når du placerer en bakke i flere rum, kan du altid være sikker på, at din bedste ven har adgang til minimum et rent toilet. Er døren smækket, mens du har været på arbejde, kan katten altid søge mod et andet rum for at besørge. På den måde kan du undgå uønskede lækager på gulvene.

Vælg den rigtige kattebakke til din race

Når du skal vælge en kattebakke til din pelsede ven, skal du først og fremmest have in mente, hvilken race du har. Det er vigtigt, at toiletbakken passer til katten og hverken er for stor eller lille. Katte er sarte væsner med en stærk vilje, og vælger du ikke den rigtige model til missen, kan du risikere, at det dejlige dyr ikke vil benytte bakken.

Først og fremmest skal toilettet være stort nok til katten, så der er god plads til at stå oprejst og bevæge sig. Det sikrer altid optimale forhold. Dernæst skal du finde ud af, om din kat foretrækker en boks med eller uden dør.

Nogle racer har behov for en åben bakke, mens andre konsekvent vælger at gå ind fra toppen. Har du lagt mærke til, hvordan din kat gør? Det er mest almindeligt, at familiemedlemmet går ind fra fronten, og har du dør i toilettet, må du sørge for, at den altid står åben, så katten har fri adgang til gruset.