Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kattebur: Den perfekte transportkasse til en tryg rejse

Det er både hyggeligt og praktisk at have kæledyret med på ferie eller mindre udflugter, når du skal uden for hjemmet. For at skabe den bedste oplevelse for din firbenede ven, må du derfor have et hyggeligt kattebur, som det lille væsen trygt kan rejse i.

Vil du give din kat de bedste betingelser under transporten, kan du gå på opdagelse i vores kvalitetssikre produkter. Vi garanterer stor komfort i hver enkelt transportkasse til dyr, uanset hvilke størrelser, materialer og designs du søger. Du kan derfor altid finde præcis den transportboks, du efterspørger.

En transportkasse til dyr gør rejsen tryg

Det er meget få katte, som holder af at rejse, og netop derfor må du gøre dit ypperste for at sikre den sarte sjæls komfort under transporten.

Har du det rigtige tilbehør til rådighed? Vi gør turen til ferieboligen, familiebesøget eller dyrlægen til en god og tryg oplevelse gennem vores fine udvalg af solide transportkasser til dyr. Har du nogle særlige ønsker til materialer eller farver, kan du med sikkerhed finde et design, der falder i din smag.

Du finder modeller i alle ender af farveskalaen fra de lyse nuancer til de spraglede toner med mønstre og motiver.

Skønne og vedligeholdelsesfrie materialer

Det er oplagt at transportere katten i en blød bæretaske, hvor det behagelige stof skaber en tryg hule omkring det lille dyr. Her kan din firbenede ven holde et vågent øje med alle de mange indtryk, og du kan hurtigt berolige kammeraten, hvis du mærker tegn på stress. Det praktiske stof kan let vaskes efter brug, så det er klar til næste gang, I sammen skal på tur.

De praktiske transportbokse i plast eller metal er også nemme at rengøre. De findes i flere forskellige størrelser og udformninger, som er simple at tilpasse den enkelte race. Lægger du et blødt tæppe eller en pude i bunden af boksen, kan du snart skabe et hyggeligt opholdssted.

Brug et kattebur i hverdagen

Katte kan hurtigt blive utrygge, når de fragtes over både korte og lange distancer. Vil du give din pelsede ven en god oplevelse, når turen går uden for matriklen? Du kan med fordel bruge det praktiske kattebur i hverdagen, så kæledyret automatisk føler sig tryg ved transportkassen.

Indretter du boksen som en hyggelig rede, vil katten helt naturligt opsøge stedet i dagligdagen og derfor påvirkes mindre, når den anvendes ved rejser.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.