Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Giv dit kæledyr den bedste kattemad

Det er indbegrebet af hygge, når katten kælent kryber op på skødet af sin ejer og spinder veltilfreds, mens den nusses bag øret. Har du en blød, pelset ven, vil du uden tvivl kun lægge det bedste kattemad i skålen, når det bliver spisetid. På den måde sikrer du, at dit kæledyr får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Derfor tilbyder vi dig kun det bedste kattefoder på markedet. Blandt de mange mærker vi har på hylderne, kan du finde præcis det, du har brug for, hvad enten du søger efter foder til det steriliserede kæledyr eller ønsker at tage et allergivenligt valg.

Vælg den rigtige kattemad

Der er stor forskel på, hvilke behov de mange katte skal have dækket. Er dit kæledyr drægtig, har det allergi eller er det steriliseret? Der er flere ting, du skal være opmærksom på, før du køber kattemad. Har din dyreven specielle behov, må du nemlig imødekomme det, når du serverer middagen.

Katte er kendt for at være dyrenes diva, og som den heldige ejer har du med garanti fundet ud af, at de ofte går deres egne veje. Mange ejere har udfordringer med kræsne katte, men heldigvis har vi mange muligheder på hylderne, så du altid kan finde det foder, din diva kan lide.

Vi har naturligvis også specialfoder til den kastrerede kat, ligesom den diegivende eller drægtige kattemor også kan få dækket sit næringsbehov. Spinder en lille killing i hjemmet? Det nye familiemedlem har brug for særlig behandling, og vi har naturligvis det bedste killingefoder tilgængeligt, så maven bliver mæt og tilpas.

Tilbyd både katten vådfoder og tørfoder

Foretrækker din kat vådfoder eller tørfoder? Der er stor forskel på de to typer, og det er meget forskelligt, hvad den enkelte kat bedst kan lide at få serveret. Har du gennem en længere periode haft udfordringer med, at dit kæledyr ikke vil spise den mad, du lægger i skålen, kan du med fordel forsøge at skifte fra vådt til tørt.

Du kan også blande de to varianter. Mange katte holder af denne kombination, selvom de sagtens kan få fuldt udbytte af enten den ene eller anden type.

Vil du forkæle det pelsede væsen i weekenden? Du kan overraske din kat ved at lægge et spændende foder i skålen et par gange om ugen. Det vil lokke den kræsne og småtspisende kat til bordet, fordi den ved, der venter en spændende overraskelse af og til.

Kattefoder til kæledyret med allergi

Atju! Du er næppe allergiker, når du har en spindende kat krybende rundt derhjemme. Alligevel er allergi et emne, du må beskæftige dig med, for din kat kan få udfordringer med løbende næse og røde øjne.

Vi har naturligvis kattefoder til dyr med allergi, så de sarte sjæle kan få dækket deres næringsbehov optimalt. Ved at vælge et foder, som tager vare på de allergiske reaktioner, kan du sænke kattens symptomer markant.

Oplever du ikke en forbedring i forbindelse med foderskifte, anbefaler vi, at du tager kontakt til dyrlægen.

Få en flot og blød pels

Når en kat trives, er pelsen blank og blød, og derfor må du altid holde øje med, om håret forandrer sig. Det kan nemlig afsløre, om dit kæledyr får de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Oplever du pelsproblemer eller tør, sart hud hos katten, kan det skyldes, at dyret ikke får nok omega 3 og 6. I vores sortiment kan du finde foder med fisk, som naturligt har et højt indhold af de vigtige olier. Når du serverer denne type kattefoder, kan du være sikker på, at pelsen forbliver sund og flot.