Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find det bedste udstyr: Kattehalsbånd, kattesnor og kattesele

Er du den heldige ejer af en dejlig kat, der elsker at gå på opdagelse og blive nusset bag ørene? Du har brug for solidt udstyr i hverdagen, så din firbenede ven kan blive forkælet med alt fra lækker mad til sjove gåture.

Vi tilbyder dig kun kvalitetsudstyr, der har en lang holdbarhed, så uanset om du er på udkig efter kattehalsbånd, snor og sele til inde- eller udekatten, kan du finde det, du mangler i vores produktudvalg.

Flotte kattehalsbånd i mange materialer

Du har mange muligheder for at gøre det smarte kattehalsbånd personligt. Har du en lille diva boende eller måske en farlig tiger? Vores produkter er lavet i skønne materialer, der giver dig lov til at sætte dit eget præg på designet.

I sortimentet kan du både forelske dig i sjove modeller med søde motiver, ligesom de praktiske varianter med reflekser og lys er uundværlige i vinterperioden. Har du særlige ønsker til farver? Vi tilbyder dig alt fra klassiske sorte bånd til de farverige designs, der også kan fås med sten og nitter, afhængig af hvilket udtryk du søger.

Find en kattesnor og kattesele til gåturen

Vil du have fuld kontrol over kæledyret, når I skal ud på tur, er det oplagt at forkæle katten med en snor eller sele.

Det er mere trygt for dig at sætte snoren fast i en sele end at klikke den fast i halsbåndet, så ønsker du en behagelig gåtur med din kat, anbefaler vi en kattesele i høj kvalitet.

Hos os finder du designs i mange materialer og farver, så tilbehøret altid kan matche halsbånd og line. Du finder den rigtige størrelse på selen ved at måle omkredsen på kæledyrets bryst. Husk at lægge et par centimeter til målet, så der er naturlig luft mellem dyret og gåudstyret. På den måde sikrer du optimal komfort.

Stort udvalg af rulleliner og moderne snore

Foretrækker du de fleksible rulleliner eller er du til fast snor? Uanset, hvilken model du søger, kan du finde en passende variant blandt vores kvalitetsprodukter.

Vi har både de stærke nylonliner til rådighed, ligesom de moderne flexliner også altid er et populært valg. Her får du stor længde på din kattesnor, så kæledyret kan bevæge sig frit og i god afstand fra dig. Det giver den lille eventyrer lov til at gå på opdagelse og undersøge verden, mens du stadig har styr på, hvor din bedste ven opholder sig.