Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt inden for hundeudstyr

Hos Biltema finder du alt inden for hundeudstyr. Du finder bl.a. flere trygge sovesteder til din hund, for eksempel et hundehus eller en hundepude. Du finder desuden også en masse til gåturen, såsom halsbånd, seler og hundesnore. Vi har også et stort udvalg af hundeudstyr til aktivering af din hund og ikke mindst madskåle og godbidder.

Meget af vores hundeudstyr kan også bruges til din kat, så der er noget for enhver af dine firbenede venner.

Hunde- og kattehuse

Vi har hundehuse i flere forskellige størrelser, alt efter hvilken størrelse hund, du har. De små hundehuse kan du tillige sagtens bruge som kattehus. Du finder både sammenklappelige hundehuse og mere stationære af slagsen. Det kan være smart med et transportabelt og sammenklappeligt hundehus til når du er på farten, hvis du eksempelvis skal i sommerhuset eller når du tager din hund med på ferie.

Foretrækker din hund eller kat en pude fremfor et hus, finder du også et stort udvalg af hundepuder.

Hundepude til din firbenede ven

Det er altid en god idé, at din hund får sin helt egen plads i huset. Det kan den eksempelvis få i form af en hundepude eller -seng. På den måde har din hund et sted, hvor den kan gemme sine legesager og et frirum, hvor den kan slappe af.

Du kan få mange forskellige varianter og variationer af hundepuder og -senge i Biltema.Vi har forskellige materialer, størrelser og farver.

Du kan også få et køletæppe til de varme somre eller til længere køreture, så hunden ikke overopheder. Vær dog opmærksom på, at uanset om du bruger et køletæppe eller ej, må du aldrig lade din hund sidde i en varm bil!

Halsbånd til hunde og katte

Hos Biltema har vi et stort udvalg i både hundesnore og seler, samt halsbånd i forskellige størrelser - både til kat og til hund. Det er altid en god idé at udstyre dit kæledyr med et halsbånd. Det er praktisk og smart til, når du skal gå tur med din hund, da du bare kan sætte hundesnoren direkte i halsbåndet.

Du finder også et stort udvalg i navneskilte til dit kæledyr, som er både dekorative og praktiske, hvis din firbenede ven skulle finde på at løbe væk. Du skal blot skrive dit telefonnummer i navneskiltet, så du kan blive ringet op, når hunden eller katten bliver fundet.

Derudover kan vi anbefale, at du bruger LED-lygter i hundens halsbånd til de mørke vintermorgener eller hvis du går sene ture med din hund på mørke veje eller stier.

Hundeudstyr til aktivering af dit kæledyr

Alle hunde har brug for motion og for at blive aktiveret, både gennem leg, gå- eller løbeture, eller ved lydighedstræning. Du kan eksempelvis få en aktiveringsbold til foder, så hunden bliver nødt til at lege og røre sig for at få godbidder.

Hvis du vil belønne din hund med sikker og kontrolleret leg, kan en kamprulle anbefales. Kamprullen er god, hvis den bliver brugt rigtigt. Det er vigtigt at din hund aldrig lærer at bide eller får lov til at ligge og tygge i kamprullen, når den ikke bliver brugt af dig. Kamprullen er nemlig ikke beregnet til at blive tygget i.

Et populært hjælpemiddel til når din hund skal lære tricks er en “clicker”, som er meget effektiv til lydighedstræning. I starten bruger du clickeren sammen med godbidder, men med tiden vænner hunden sig til lyden, og betragter det som en belønning, hver gang den hører den. Clickeren giver dig desuden også mulighed for at belønne på mere præcise tidspunkter i træningen, så din hund har lettere ved at gennemskue, hvornår den har udført tricket korrekt.

Skulle din hund imidlertid gøre sig fortjent til en rigtig godbid, har vi også et stort udvalg inden for tyggepinde, ben og godbidder.

Vi har selvfølgelig også meget andet hundeudstyr. Kom ud i din lokale Biltema og se vores store udvalg eller klik videre på siden her og se hvad vi ellers har at byde på.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.