Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Legetøj til hund

Biltema har en lang række hundelegetøj og træningsredskaber til hunde, der kan hjælpe med at underholde og aktivere din hund på en sjov og lærerig måde. Alle hunde er skabt til at blive aktiveret og bruge både kroppen og hjernen. Hvis hunden ikke bliver tilstrækkeligt mentalt stimuleret,, kan den få adfærdsproblemer. Ved manglende fysisk aktivitet kan hunde simpelthen få dårlig kondition og helbredsproblemer.
Det er sjovt for både hund og ejer at lege og lave aktiviteter sammen. I modsætning til hvad mange tror, kan du blive ved med at træne din hund hele livet og lære den nye ting.
Legetøj kan bruges til både fælles aktivering og leg, samt til underholdning af hunden når den er alene hjemme. Se blandt vores mange typer hundelegetøj for at finde noget, der passer til din hund.

Mental og fysisk træning til hunden

Hunde skal trænes både fysisk og mentalt for at blive tilstrækkeligt stimuleret. Fysisk træning vil være gåture, hundelabyrinter og -legepladser, kaste/apportleg, tovtrækkeri o.l. Det sørger for at hundens kondition og kropskontrol er i orden og den får afløb for sit behov for bevægelse. Her er hundetove, kampruller, bolde, frisbees og lignende legetøj godt til at aktivere hunden.

Hunden skal dog også stimuleres mentalt med hjernearbejde. Det kan for eksempel være gennem at lære kommandoer, som de klassiske sit, stå, gå, vent, lig, rul rundt. Hunde kan dog også lære meget andet som at rydde sit legetøj op og lægge det på plads i kurven, lære at hente et bestemt stykke legetøj, gå højre, venstre, over eller under forhindringer på gåturen og meget andet. Her kan ‘bamselegetøj’, reb, bolde og pibedyr bruges til aktivere hunden, mens kampruller, godbidder og aktiveringsbolde kan bruges til at belønne hunden.

Mange hunde er også meget glade for søgelege, hvor den skal lede efter godbidder eller legetøj med duftspor. De kan gemmes i haven, hjemmet og under gåturen. Aktiveringsbolde eller bamselegetøj med duftspor kan bruges til søgelege. Hunde har en meget fin lugtesans, så alle dens velkendte bamser vil have duftspor, som hunden kan genkende uden at du behøver at gøre noget særligt ved bamserne.