Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find en flot og praktisk hundeskål

Du kender det sikkert fra dig selv: Det er ikke helt lige meget, hvordan din tallerken ser ud. Når maden er pænt præsenteret, er det mere indbydende at gå til bords, og din hund har det på præcis samme måde. Derfor må du vælge en både flot og praktisk hundeskål, som tager højde for, hvilken race du har.

Har du brug for en madskål til din hund, kan du finde mange forskellige varianter her på siden. I vores udvalg er der både de klassiske skåle i keramik og metal, men også de smarte plastikskåle er muligheder, du bør overveje.

Vælg en hundeskål, som passer til racen

En madskål til din hund er ikke bare en hvilken som helst skål. Vil du give din hund de bedste betingelser for at spise maden i ro og mag, er det afgørende, du vælger en skål, som passer til racen. Den store hund spiser meget foder, og du bør derfor vælge en variant, der kan indeholde store mængder mad.

Derimod spiser den lille havaneser sjældent særlige store portioner ad gangen, så her er det bedre, hvis du udser dig en mindre model.

Hvordan finder jeg den rigtige madskål til min hund?

En ting er, hvor meget foder skålen kan indeholde, en anden ting du også bør have in mente, er kanternes højde. En stor golden retriever kan let dykke ned over høje kanter, men tænk på den lille bomuldshund med de korte ben. De to hunderacer kan sjældent benytte den samme madskål, for med deres store forskel i højde, vil det blive en udfordring for dem at spise sammen.

Derfor må du vælge en størrelse, som passer til den højde, din hund har.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af solide madskåle til din hund, hvad end du har en stor grand danois eller en lille chihuahua. Vi tilbyder dig et varieret udvalg af skåle i forskellige materialer og farver, så du kan finde præcis den model, der passer til din hund.

Klassiske keramikskåle i flotte farver

De klassiske keramikskåle er altid populære, for de findes i flere farver og med mange søde motiver. Det skønne materiale er let at rengøre, og du kan endda komme madskålen i opvaskemaskinen, så du kan være helt sikker på, at den er ren, når det bliver spisetid igen.

Er din hund en madglad type? Det er praktisk at vælge et design, der er sikret med et praktisk gummibånd i bunden, så skålen ikke glider rundt, når den ivrige hund går til bords.

Find en foderskål i praktisk plastik

Har du brug for en billig og flot hundeskål, er de smarte modeller i plastik et praktisk valg. Her får du et design i et let materiale, der er nemt at pakke med, hvis du skal på ferie eller ud at rejse.

Samtidig er de utroligt enkle at vedligeholde, og rengøring efter spisning er derfor hurtigt klaret. Du finder de populære plastikskåle i flere farver, former og størrelser, så både den lille og store hund kan blive forkælet med en lækker foderskål.

Slidstærke skåle i metal

I vores sortiment finder du naturligvis også de slidstærke metalskåle, som kan holde i mange år. De kan både benyttes til foder og vand, og med et praktisk gummibånd kan du sikre, at skålen står stabilt på gulvet.

Vi har naturligvis også et foderstativ til skålen, hvis du ønsker at hæve spisehøjden, så din hund har de bedste betingelser for at gå ombord i den lækre middag, du serverer.

Rengøringen er også hurtigt klaret, når det sidste hundefoder er suget af skålens side. Det solide materiale tåler maskinvask, men kan også rengøres med en gammeldags vaskebørste og sæbe.

Smarte dobbeltskåle til flere hunde

Er du den heldige ejer af mere end en logrende ven? Det er oplagt at lade hundene spise side om side, og er det drømmen for dig, kan du med fordel vælge de praktiske dobbeltskåle.

Du kan naturligvis også benytte denne type hundeskål, selvom du kun har en enkelt hund i hjemmet. I det ene rum kan du servere dagens måltider, mens du dagen igennem kan fylde frisk vand i det andet rum, så hunden altid har noget køligt at drikke.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.