Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hundesnor og hundesele til alle racer

Ud på tur og aldrig sur – det er mottoet for den glade hundeejer og den firbenede følgesvend. Flere gange dagligt er det tid til at lette ben og snuse til lygtepæle i nabolaget, og netop derfor har både du og hunden brug for det bedste udstyr, så gåturen bliver en dejlig oplevelse igen og igen.

Til det formål tilbyder vi dig et bredt udvalg af bekvemmelige muligheder, der sikrer jer en sjov og sikker tur under åben himmel. Glæd dig til at se vores brede sortiment, så du kan finde en hundesele med perfekt pasform eller en hundesnor i den rigtige længde. Uanset, hvilken hunderace du har, kan du være sikker på at finde det, du står og mangler til turen.

Sådan vælger du den rigtige hundesnor

Det skal altid være en fornøjelse at gå tur med din dejlige følgesvend. For at være sikker på, at det kan lade sig at gøre, må du vælge en hundesnor, som passer til din hund. Den skal både opfylde krav til styrke, trækkraft, størrelse og sikkerhed, ligesom du også skal vælge en model, der imødekommer det formål, den skal bruges til.

Er din hund meget aktiv og har mange kræfter, skal du vælge en robust model, der har stor modstandskraft. Har du derimod en lille hund, der lunter side om side med dig på de daglige gåture, kan du nøjes med at vælge en kort, tynd snor.

Vi anbefaler, at du altid vælger et design, der også er behagelig for dig at anvende. Læg derfor altid mærke til, om grebet ligger godt i hånden og udse dig præcis de farver og mønstre, du foretrækker. En snor, som matcher sele og halsbånd er ofte det helt rigtige valg.

Oplev fordelene ved en flexline

I vores brede udvalg finder du både liner til små og store hunde, ligesom du også kan finde designs i flere materialer. Uanset om du søger nylonsnore eller foretrækker læder, kan du finde det look, du leder efter. Vi tilbyder dig naturligvis også de praktiske flexliner, der gennem en smart rullefunktion giver hunden den største bevægelsesfrihed på turen.

Kender du de mange fordele ved en rulleline? Fleksibilitet er afgørende for en god gåtur. Det giver hunden lov til at stoppe for at snuse, mens du kan lunte videre velvidende, at din hund er lige bag dig.

Den behagelige rullesnor er lavet med et sikkert bremsesystem, så du nemt kan regulere linens længde. Med en stopknap kan du endda låse systemet og dermed begrænse din hund.

Korrekt støtte er afgørende

Trækker din hund, er det underordnet om du bruger dressurline, førerline eller flexline. Det kræver træning at få hunden til at gå ordentligt, men med en hundesele kan du let lære den at gå pænt.

Det er en fordel at anvende den praktiske sele under gåturen, da den sikrer, at hundens krop ikke belastes af snoren og halsbåndet, når den trækker. Uden en sele lægger du hurtigt alt for stort et pres på nakke og hals, hvilket kan få store konsekvenser for din hund.

Vil du gøre gåtur og træning til en leg, kan du derfor med fordel anvende udstyret, så du sikrer en behagelig oplevelse for både dig og hunden.

Undgå at hunden trækker med en hundesele

Det er ikke en fornøjelse at gå tur med en hund, der trækker. Er hunden stor, kan det især give udfordringer, for hurtigt kan den stærke ven løbe af sted med dig. Vil du lære din følgesvend, at dagens gåtur foregår i et roligt tempo?

Når du monterer en line direkte i halsbåndet, strammer den omkring hundens ryg, hals og nakke, hvis den trækker. Det udsætter hunden for stor belastning, og netop derfor bør du altid montere snoren i en hundesele.

Sådan anvender du en snudesele

Har du udfordringer med at aflære din hund at trække, kan det være en fordel at anvende den praktiske snudesele med antitræk-funktion. Den fungerer sådan, at hovedet peges til siden eller nedad, når hunden forsøger at trække.

Din firbenede ven vil selvfølgelig ikke lide overlast, og det gør ikke ondt på hunden. I stedet distraherer den lille manøvre hunden, så den automatisk begynder at følge dit rolige gåtempo.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.