Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Solidt udstyr sikrer god pelspleje til dyr

Filtret hår, lange negle og dårlig ånde. Det er ikke kvaliteter, du efterspørger hos dig selv, så hvorfor skal dit kæledyr ikke forkæles med personlig pleje? Det er en hyggelig rutine at bruge tid sammen med din bedste ven, og gennem den lille stund kan I styrke jeres tætte bånd. Du vil med garanti opleve, hvordan dyret bliver gladere og føler sig godt tilpas efter oplevelsen.

Vi tilbyder dig et bredt sortiment af solidt grej, du skal bruge ved pelspleje til dyr. Du finder alt fra børster til kamme, trimmere og neglesakse, som er uundværligt basisudstyr i hverdagen.

Pelspleje til dyr er vigtigt

Vi har alle sammen brug for personlig pleje for at trives. Det gælder naturligvis også for dit kæledyr, så uanset om du er den heldige ejer af en logrende hund, en kælen kat, en blød hamster eller en hoppende kanin, er pelspleje til dyr en vigtig del af hverdagen.

Fra naturens side er dyrene født renlige, og du har nok allerede oplevet, hvordan de nusser og pusser sig selv, så de ser flotte ud. Alligevel kan de have glæde af, at du hjælper dem.

Er neglene blevet lange eller pelsen filtret? Med en solid neglesaks kan du hurtigt få has på de lange negle eller klove, så det lille væsen ikke får ondt i fødder eller poter. Blandt vores lækre produkter kan du også finde gode kamme og børster, som både kan bruges til dyr med kort og lang pels.

Pas på pelsen

Pelsen kan hurtigt tage skade, hvis ikke den plejes løbende. Derfor må du vælge en god kam, børste, karte eller trimmer, som tager hånd om problemet og effektivt fjerner filtrede klumper eller snavs fra håret.

Er du den heldige ejer af en herlig hund? Det er særligt vigtigt, du tager vare på din hunds pels, hvis du vil undgå, at den fælder. Hvis du minimum hver anden dag lader kammen løbe gennem hårpragten, samler du løbende de løse hår, så de ikke hvirvler rundt i huset.

Langhårede dyr kræver omhyggelig pleje

Jo længere hår dit kæledyr er velsignet med fra naturens side, jo mere kræver det af dig som ejer. De langhårede racer har brug for mere intensiv pelspleje, hvis de skal se dejlige ud.

Du kommer heller ikke uden om, at manken skal vaskes med vand og sæbe. I vores sortiment kan du finde produkter, der er ideelle, når kæledyret skal vaskes. Vi tilbyder dig flere forskellige skånsomme sæber, der naturligvis er godkendte til dyr. Det er din garanti for at få et parfumefrit og allergivenligt sæbeprodukt, der passer godt på din bedste ven.

Gå glad i bad

Når du forkæler din pelsede ven med et dejligt bad, fjerner du effektivt skidt og snavs fra hårpragten. Det er både dyr med kort og lang manke, der har brug for en tur i baljen, og langt de fleste kæledyr holder af det lille dyp.

Før du fylder badekarret med lunkent vand, kan du med fordel børste pelsen grundigt. På den måde fjerner du på forhånd filterkager og løst skidt.

Vi anbefaler, at du under baderutinen anvender en af vores kvalitetsshampooer til dyr. Vi har naturligvis også balsam på lager, som ikke indeholder kemikalier, der er til fare for dyret og dig selv.

En god børstning er den perfekte afslutning

Det er afgørende, at du får skyllet sæben grundigt ud af pelsen, før du tørrer dit kæledyr i et blødt håndklæde.

Du kan med fordel afslutte den hyggelige pelspleje til dyr med at børste manken godt igennem, så den er fin og ren igen. Det vil vennen uden tvivl takke dig for.