Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hundehuse og hundebure

Et hundehus er et hjem i hjemmet for vores firbenede familiemedlemmer. Skab en lun hjemlig hule til din hund med vores populære bløde hundehus. Eller sammel vores vejrbestandige plast hundehus hvis der skal lidt kølig brise til om sommeren og hundehuset skal stå i haven. Vi har flere muligheder for hundehuse hos Biltema.

Hundebure

Det kan være hjerteskærende at lade det firbenede familiemedlem blive hjemme, når du tager på tur. Heldigvis behøver det ikke at være sådan, for med et praktisk hundebur kan du både tage din ven med på kortere og længere udflugter.

Gør transporten behagelig for hunden med en solid transportboks, der giver tryghed og komfort på rejsen. Har du allerede kørt bilen frem? Vi tilbyder dig et bredt udvalg af sikre og godkendte muligheder, der giver en logrende hale under hele køreturen.

Den bedste start på rejsen

For mange hunde kan det være overvældende og ligefrem angstfremkaldende at køre i bil eller tog, men en god transportkasse giver din hund tryghed under hele rejsen. Du vil derfor have glæde af den praktiske foranstaltning, hvad end du har brug for at tage din firbenede ven med på korte eller lange ture.

Du kan med fordel lægge en blød madras eller et behageligt tæppe i bunden af boksen, så du skaber en hyggelig hule til din pelsede makker.

Vælg et bur til dit formål

Et hundebur kan bruges til flere formål, og mange anvender det ikke kun til transport. Har din hund brug for et trygt sted, den kan søge hen i løbet af dagen? Den praktiske boks kan benyttes som erstatning for hundekurven, og mange hunde holder af den trygge genkendelse, der opstår, når du både benytter buret i hjemmet og i bilen.

Har du brug for et transportbur til bilen, skal du sørge for at vælge en solid model med skrå front. Det sikrer din firbenede ven optimalt, hvis bilen bliver involveret i en ulykke. Du bør også have in mente, at det er vigtigt med en afstemt ventilationsliste, så hunden får tilpas med frisk luft under køreturen.

Skal du på korte ture eller have en lille hund med i toget eller bussen, er det oplagt at vælge en bærepose i stof. I det bløde kanvas får hunden en behagelig rejse, og du kan let tage tasken med, når du begiver dig afsted.

Mange muligheder for materialevalg

Du har mange muligheder for at vælge farver, størrelser og materialer, når du søger efter en transportkasse. Til de store hunde er en boks i solidt metal et perfekt valg, mens de mindre hunderacer med fordel kan tages med i en hundetaske.

I vores udvalg findes både modeller i metal, plastik, stof og kanvas, så du kan finde præcis den løsning, din hund føler sig bedst tilpas i.

Bløde og behagelige stoftasker               

Transporttasker i stof er et perfekt valg, hvis du skal på korte ture. De er en god erstatning for det store hundebur, som skal installeres permanent i bilen. Er du den heldige ejer af en lille hund? De bløde stoftasker er skønne til mindre hunderacer, som let kan løftes.

En af de mange fordele ved det behagelige stof er, at det er let at rengøre. Efter en tur i vaskemaskinen er det allerede klar til næste rejse.

Praktiske transportbure i metal eller plastik

Til de store hunderacer som grand danois eller labrador er det ideelt at installere et transportbur i metal i bilen. De stabile modeller er yderst robuste, så din hund opnår stor sikkerhed under hele køreturen. Materialet har en utrolig lang holdbarhed, så her får du en løsning, du kan have glæde af i mange år, og som samtidig er let at rengøre for hundehår og beskidte poter.

Det samme gælder også de smarte bokse i plastik. De er lette at løfte og materialet kræver ikke meget vedligehold. Netop derfor foretrækker mange hundeejere denne type, når de skal rejse med fly.

Sådan vælger du et hundebur i den rigtige størrelse

For at skabe en behagelig rejse for din hund er det afgørende, du vælger et hundebur i den rigtige størrelse. Den store golden retriever har naturligvis brug for mere plads end den lille chihuahua.

Du finder den rigtige størrelse ved at måle din hund fra poten til hovedet og fra snuden til halespidsen.

Husk, at buret bør være 15 centimeter højere og længere end din trofaste ven. Det sikrer, at der er plads nok til at bevæge sig på, så hunden kan skifte stilling i løbet af køreturen og dermed ligge komfortabelt fra start til slut.