Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hundefoder: alt din hund har brug for

Det er vigtigt for din og din hunds trivsel at finde det rigtige foder. Der findes et stort udvalg af hundemad på markedet, og det kan tage noget tid før man finder det rigtige. Ligesom os mennesker, har hunde også udviklet sine smagsløg og har derfor også præferencer til foder. Vores kære hunde skal derfor have foder som både styrker, og smager dem. De er jo trods alt en stor del af familien. Hos Biltema har vi det, du skal bruge til at dække din hunds behov. Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige for dig og din hund. 

Hundefoder - hvad skal jeg vælge? 

Der er utallige varianter af hundefoder derude, og det kan være svært at finde den helt rigtige til din hund. Det er godt at sætte sig ind i ingredienslisten og lære om hvad der er essentielt for din hund, og hvad der ikke er. Hos Biltema anbefaler vi, at du undersøger de ingredienser, som bør være i god hundemad. Vi mener, at god hundemad skal indeholde en ren proteinkilde, en god fedtkilde og være rig på vitaminer. 

Din hunds foder varierer alt efter race, størrelse, og hundens alder; hvalp eller voksen. Hvis du er ny hundeejer, vil du opleve at skifte foder oftere de første år af din hunds liv. Dette skyldes den hurtige udvikling, hvor hunden får flere muskler og mere bevægelighed. Uanset hvalp eller voksen, anbefaler Biltema hundemad i form af tørfoder. I modsætning til vådfoder, styrker tørfoder din hunds tænder. Der er også en markant forskel på energiindholdet på de to slags. Tørfoder indeholder langt mindre vand end vådfoder og derfor mere energi. Samtidig er holdbarheden også forlænget ved tørfoder. 

Vi anbefaler Biltemas egen tørfoder, som er produceret i Europa. Vores hundefoder indeholder en afbalanceret blanding af protein, fedt, fibre og vitaminer. Hundefoder med kød er en sikker kilde til den protein, din hund har brug for. Vores hundefoder indeholder magert kyllingekød samt lever, som giver det protein der er nødvendigt. Ligesom os mennesker, har vores hunde også behov for en solid fedtkilde. Biltemas hundemad bruger lakseolie, som indeholder fedt, og omega 3. Med vores hundemad kan du vide sig sikker på, at din hund får vitaminer til knogler og indre balance. 

Har du en meget aktiv hund, som fx. en labrador, anbefaler vi at finde hundefoder som har et højere indhold af protein end normalt. Derudover kræver en sådan aktivitet også, at man har godbidder med til de lange gåture eller træning. 

Godbidder til leg, og træning 

Hos Biltema har vi et stort udvalg af diverse godbidder og snacks. Godbidder fungerer godt som supplering til hundemad og især til belønning efter aktivitet. 

Det er naturligvis vigtigt, at du aktiverer din hund. Det kan gøres på utallige måder, som fx. agility, løb, svømning og leg. Vi anbefaler en bestemt godbid, som kan gives efter hver aktivitet, så din hund altid ved, hvornår den har været dygtig. Vores bløde godbidder er især godt til det formål. 

Hundens muskler skal bevares og trænes gennem hele livet. Ved hjælp af motion, kan du lykkes med det. Udover muskeltræning, er stimulering af hundens hjerne vigtigt for dens overordnede sundhed. Biltema anbefaler  træningslege med formålet om at holde alle sanser i gang. Du kan fx. lave en søgeleg med din hund. Ved at lægge godbidder rundt omkring, og få din hund til at søge efter dem, aktiverer du din hunds hjerne og sanser. Søgelegen er nem at udføre, både på gåturen og i hjemmet.

Hos Biltema har vi, hvad du skal bruge af hundemad og godbidder til din hund. Vi står altid klar med en hjælpende hånd i dit nærmeste varehus. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.