Gaver der glæder gør-det-selv-manden

Gaver der glæder gør-det-selv-manden

Julen er tid til varme og hygge. Og det kan blive meget hyggeligt, hvis du lægger dine juleindkøb hos Biltema for at købe hårde gaver til en handy ven eller et familiemedlem.

Det er ikke kun de mindste, der glæder sig til jul. En gave fra Biltema vil også gøre handymanden glad. Vi garanterer, at det bliver en succes.

Du kan finde alt i værktøj hos os. Uanset om der skal snedkereres, arbejdes med motorer, rodes i haven, fikses på huset eller pyntes op i udestuen. Biltema har over 19.000 varer, du kan vælge imellem – og finder garanteret en gave, der vækker interesse.

10 sikre vindere

  • Høvlebænk
  • Boremaskine
  • Elektrisk skruetrækker
  • Arbejdstøj
  • Minikøleskab til garagen eller værkstedet
  • Arbejdshøjttaler
  • Høreværn med DAB-radio
  • Topnøglesæt
  • Massagepude
  • Bilplejepakke

Til garagen

Værktøj og udstyr til garagen slår aldrig fejl. Hvis du virkelig vil op i den store skala, anbefaler vi forskellige produkter til værkstedsindretning. Så får du garanteret succes!

Alt til værkstedsindretning

 

Hjulskift er en af de store favoritter i garagen. En solid garagedonkraft og også gerne en møtrikspænder, der kører på trykluft. Det er en vinder!

Tjek vores løfteudstyr

Hvis modtageren kan lide at reparere småting – både hjemme og hos venner – bør du overveje at give Biltemas praktiske værktøjssæt med 69 dele som gave. Det er samlet i en kuffert af hård plast, der er nem at medbringe. Så bliver arbejdsopgaverne ikke nemmere.

PS: Som en lille morgengave på 1. juledag tillader vi os at anbefale Biltema-kataloget. Så bliver der julefred i hjemmet. God Biltema-jul!

Kig i den digitale Biltema brochure her

Gavekort

Biltemas flotte garageindretning vil være en vinder under juletræet. Hvis du synes, at det er for meget at lægge under juletræet, kan du købe et gavekort, som modtageren kan hygge sig med i et af Biltemas mange varehuse.

Her finder du vores gavekort

Relaterede artikler

Glad bil-jul

Glad bil-jul

Er du bilglad? Så er julen en god tid at "belønne" dig selv, elle rnogen du holder af!

Hvad er julestemningen lavet af?

Hvad er julestemningen lavet af?

Levende lys, julebagning, et glimtend ejuletræ eller varmt lysede julestjerner i vinduet. Der findes meget som skaber julestemning. Her kommer nogle tips!

Biltema redder julen

Biltema redder julen

Ved du ikke hvad du skal give i julegave? Intet problem, vi har julegaver som hele familien sætter pris på! Tjek vores sortiment.