Biltema redder julen

Biltema redder julen

Uanset om du er i sidste øjeblik eller ej: Med over 19.000 varer har Biltema alt, hvad du har brug for til juleindkøbene.

Endelig jul igen!

Julen kommer altid lige overraskende hvert eneste år. Engle daler snart ned i skjul, men der er ingen grund til at blive stresset, selvom kapløbet om julegaver og indkøb allerede er begyndt. Du har stadig masser af tid til at nyde din shopping.

Tjek disse julegavetips

Gavekort

Læg vejen forbi Biltema og få en dejlig juleindkøbstur. Her finder du gaver, som du virkelig kan glæde dig til at lægge under juletræet – både til ham, hende og hele familien.

Du kan finde produkter til hygge og velvære, legetøj, der passer til de mindste, udstyr til hund og kat og meget mere. Ikke mindst er et gavekort til Biltema en meget populær gave. Så kan den heldige modtager frit vælge mellem vores 19.000 forskellige varer.

Køb dit gavekort her

Helse, hygge og velvære

Mange mennesker tror sikkert stadig, at Biltema er en typisk mande-shop. Den tid er for længst forbi. Biltema har alt til ham, hende og børnene. Vi har et stort udvalg inden for hygge og velvære.

Kig på hele sortimentet indenfor personlig pleje og helse

Omsorg og sundhed betyder lige meget for os alle sammen. Hvad får dig til at føle dig godt tilpas? En barbermaskine, hårtrimmer eller måske en hårtørrer? Forkæl dig selv med dejlig massage med en af vores massagepuder.

Du skal også sørge for, at husets frue kan holde varmen i de sene aftener i julen. Biltema har lækre fåreskind og plaider til den type udfordringer.

Legetøj til børnene

Et juletræ med gavedrys skal selvfølgelig indeholde pakker til børnene. Det er især de hårde pakker, der skaber forbløffelse og spænding. Biltema har et udvalg til piger og drenge, og produktsortimentet dækker alle aldersgrupper i denne kategori.

Se vores brede sortiment af legetøj

Biltema-nissen har tid og gaver til alle. I butikken bugner det med alt, som man kan tænke sig at lægge under juletræet. Og hvis du har problemer med at vælge, kan du købe Biltemas populære gavekort.

Med 19.000 varer har Biltema alt, hvad du har brug for til gode julegaver. Gavekortet er blevet meget populært.

Julegavetips fra Biltema

  • Perlespand til børnene
  • Fjernstyret bil
  • Massagepude
  • Træningstrøje
  • Trådløs vejrstation
  • Udstyr til kæledyr

Relaterede artikler

Julegaver til den handy

Julegaver til den handy

Sørg for at en julegave fra Biltema gør den handy gør-det-selv-type glad. Hos os finder du alt indenfor værktøj.

9 ting du bør ønske dig til jul

9 ting du bør ønske dig til jul

Træt af julegaver du egentlig ikke behøver? Ønsk dig noget du kan bruge.

Lav dit eget juleslik

Lav dit eget juleslik

Lav juleknas og is chokolade sammen me dos. Eller prøv cornflakes dyppet i ckokolade. Måske en ny julefavorit?