Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kropspleje til hele familien

Kropspleje er ikke blot en del af velvære og dét at føle sig godt tilpas fysisk og mentalt, men også en del af dét at passe på sig selv og sin krop. For mange er kropspleje lig med velvære, og mange nyder at gøre noget ud af det. Hvad øger dit velbefindende? En barbermaskine, hårtrimmer, lækre sæber ved vasken eller måske en hårtørrer? Giv dig selv en herlig massage med en af vores massagepuder og slip af med spændingerne i nakke og skuldre. Biltema har kropspleje til kvinder og mænd til billige priser. Hos os får du god kvalitet til pengene.

Kropspleje og helse

Personpleje kan være mange ting og er individuelt. For dig er det måske et fodbad og cremer at putte på efterfølgende. For andre er det at have en god barbermaskine, så skægget kan trimmes og vedligeholdes. Uanset hvad der giver dig følelsen af velvære, har vi i vores sortiment en række kropsplejeprodukter, der kan hjælpe dig med at pleje, blødgøre og passe på din hud og krop.

Mange sætter lighedstegn mellem kropspleje og kvinder. Men at pleje sin krop er for alle køn. Hvem elsker ikke at sætte fødderne i et fodbad efter en lang dag på arbejde? Kropspleje til kvinder finder du masser af i vores sortiment, men du finder også kropspleje til mænd. Vi har eksempelvis barbermaskiner, varmepuder, vatpinde og fodbad til trætte fødder. Mange af de produkter, som kvinder bruger, kan mænd og børn også sagtens få glæde af. Et fodbad kan alle trænge til, og især gravide kan have stor fornøjelse af at give fødderne lidt velvære under og efter en graviditet. Kropspleje til gravide finder du også her på siden.

Ritualet med kropspleje er forskellig fra person til person. Nogle gør det flere gange ugentligt, andre gør det et par gange om måneden. At pleje sin krop er vigtigt i stressede perioder i ens liv, men bør også gøres ellers. Husk at passe på din krop og give den pleje og velvære.

 

Personpleje hos Biltema

Hos Biltema kan du finde krops- og personpleje til både mænd, kvinder og børn. Du finder mange forskellige produkter til billige priser, som du kan gøre til en del af dit eget lille spa-univers. Kig forbi din nærmeste Biltema-forretning og find nyt til hjemme-spa-behandlinger, så du altid har pleje lige ved hånden. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker.