Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hold varmen med varmepuder

Har du brug for ekstra hjælp til at holde varmen på de kølige dage? Der er intet så skønt som at svøbe sig i et blødt tæppe og mærke, hvordan kroppen langsomt varmes op. Det er afslapning og velvære.

Varmepuder er perfekte til de kølige sommeraftener på terrassen, ligesom de også lindrer muskelsmerter og luner ømme led efter hård motion.

Velvære i hverdagen

Du husker sikkert den klassiske varmedunk, som du fylder med kogende vand og lægger i fodenden af sengen, så den kan varme dynen op. I dag har de elektriske varmepuder erstattet den traditionelle varmedunk, men effekten er den samme.

Vil du forkæle dig selv på en kold vinterdag? Varmepuder giver velvære i hverdagen, og er du på farten, kan du nemt pakke puden i tasken og tage den med dig. Du behøver derfor aldrig at frygte kolde hotelværelser eller kontorer. Varmepuden også kan tages med på stranden en sommeraften eller bruges på terrassen, når du gerne vil sidde ude, men luften føles kold.

 

Brug varmepuder mod muskelsmerter

Dyrker du meget sport, eller døjer du med ømme muskler? Varmepuder er oplagte at bruge, når musklerne er stive, eller leddene er ømme efter træning.

Varmen fra puden får kroppens muskler til at slappe af, så spændinger i ryg, nakke og skuldre løsner sig, mens du mærker, hvordan varmen spreder sig i kroppen.

 

Varme smertelindrer under graviditet

Oplever du gener i forbindelse med din graviditet? Varmepuder er effektive til smertelindring, hvis du oplever ubehag under din graviditet. Du kan også bruge puden under fødslen, hvor den kan placeres på lænd, ryg eller skuldre for at varme de anspændte muskler, så du kommer til at slappe af og kan fokusere på dit åndedræt.

Det er ikke kun i forbindelse med graviditet og fødsel, at varmepuder er effektfulde. De kan også forebygge brystbetændelse og mælkeknuder, hvis du anvender dem lige inden, du skal amme den lille.

 

Fodvarmer til de kolde fødder

Er du træt af kolde fødder? En fodvarmer sørger for, at du ikke kommer til at fryse fusserne. Varmekilden er formet som store sokker, du stikker fødderne i, og langsomt varmer den de frosne fødder op.

Er fødderne ømme? Så kan du med fordel vælge en model, der også kan massere de trætte trædepuder.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.