Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hygiejneprodukter

Hygiejneprodukter er produkter, der hjælper dig med at holde en god hygiejne. Personlig pleje er godt for både krop, hud og sjæl. Med de rigtige produkter kan du opnå god hygiejne og pleje din hud. Hos Biltema har et stort udvalg af hygiejneprodukter, herunder sæber, tandbørster, vatrondeller, tandstikker mm.. Få dine egne wellness-produkter derhjemme, og lav plej kroppen, når det passer dig. Med flere forskellige hygiejneprodukter fra Biltema hjælper vi dig og resten af familien med god hygiejne.

Hygiejneprodukter til hele familien

Biltema er hele familiens varehus. Det betyder selvfølgelig også, at du kan finde hygiejneprodukter til både mænd, kvinder og børn. Hos Biltema mener vi, at alle har ret til god hygiejne. Måske tænker du ikke over det, men dagligt bruger mænd, kvinder og børn mange af de samme hygiejneprodukter. Tandbørster, sæber, tandstikker og vatpinde er eksempelvis alle nødvendige produkter at have på badeværelset - uanset alder. I vores udvalg finder du blandt andet flydende refill-sæber, som er milde, skånsomme mod hænderne og dermatologisk testet. Med en refill kan du altid fylde nyt sæbe i din eksisterede sæbebeholder. På den måde kan du skifte duft i sæben fra gang til gang og prøve noget nyt. En anden sikker og god måde at holde skidt og snavs væk er ved at bruge vores håndsprit.Hold den gode hygiejne

I Biltema har vi forskellige hygiejneprodukter, der kan hjælpe dig med at holde den gode hygiejne. Udover sæber, neglebørster og brusesvampe, har vi også håndsprit, der er en sikker måde at fjerne bakterier på. Håndsprit er altid godt at have i hjemmet eller med sig på farten. Håndsprit er effektiv mod bakterier og virus. Er du ikke i nærheden af vand og sæbe, kan du bruge håndsprit efter toiletbesøg, på rejser eller i perioder med forkølelse. På den måde kan du opretholde en god hygiejne og ved hyppig brug sikre dig, at du ikke spreder bakterier.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.