Sårpleje

Det er svært ikke at slå sig på et eller andet tidspunkt løbet af et helt liv. Vi vil faktisk sige umuligt. Før eller siden får du brug for at klistre et plaster om fingeren, fordi du har skåret dig med køkkenkniven, eller flere på knæet efter et styrt. I tide og utide vil du slå hul på huden, og så er det belejligt at have sårpleje tæt på. Alle får skrammer, så de bløder og har brug for plaster. Når det sker er det vigtigt at rense såret med renseservietter, og beskytte det udsatte område. Har du slået dig, er det vigtigt at du renser såret, så det er rent og fri for snavs. Her på siden kan du se vores praktiske hjælpemidler til sårpleje.

 

Plaster til sårpleje et must-have i en skuffe på badeværelset. Især hvis du har børn i huset. Om sommeren når børnene klatre i træer, spiller fodbold, leger udenfor eller cykler på asfalten, vil de unægteligt få hudafskrabninger og sår. Når uheldet er ude, er det godt med en lille beredskabskasse derhjemme. Hos Biltema kan du købe en stor familiepakke med plastre i forskellig størrelser, farver og materialer. I pakken er der også vandafvisende plastre, der klistre godt.

 

Sårpleje og behandling

Vi har plaster til sår. Når du slår dig, kan det være nødvendigt med et plaster de første timer for at stoppe blødningen. Det kan også være nødvendigt at bruge plaster de efterfølgende dage, så såret er beskyttet mod udefrakommende snavs. På den måde kan du også lade såret få ro til at hele i fred. Tag hånd om såret ved at skifte plaster med jævne mellemrum. Den bedste sårplejebehandling består i at holde såret rent. Et sår væsker ofte, og der skal derfor skiftes nyt plaster. Ved at skifte kommer der ikke til at sidde gamle rester, som kan genere såret. Plaster kan også hjælpe dig, hvis dine skoe skaver. Sæt plaster på området og undgå vabler.

2 Søgeresultater