Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hårtørrere

Hos Biltema.dk finder du alt indenfor kropspleje - herunder hårtørrere. En hårtørrer er for mange mennesker et uundværligt apparat. Vi byder på et udsøgt udvalg af hårtørrere, der skånsomt tørrer håret lynhurtigt. Hos os finder du effektive hårtørrere med flere forskellige funktioner.
Klik på det enkelte produkt for at læse yderligere specifikationer.

Skal du hurtigt ud af døren efter et bad, eller er du træt af at gå i seng med vådt hår? - så er det en hårtørrer, du mangler. Hårtørreren er eksemplarisk til at opfriske håret i løbet af dagen og til at style frisuren inde festen om aftenen. Hos Biltema.dk kan du hurtigt og nemt din favorit indenfor hårtørrere.

 

Hårtørrere som stylingsapparat

Vi byder på hårtørrere, der udfører en skånsom tørring og styling af håret. Med en hårtørrer kan du let give dit hår ekstra volumen og skabe nogle smukke, elegante krøller med det tilhørende stylingsmundstykke.

 

Tag din hårtørrer med på farten

Man kan ikke altid være sikker på, at hotelværelset eller det lejede sommerhus er udstyret med en hårtørrer. Derfor er det altid en god ide at medbringe sin egen hårtørrer. Vores udvalg byder på hårtørrere, som du let og ubesværet kan pakke sammen til rejsen.

 

En hårtørrer med koldluftknap

Se blandt andet vores hårtørrer med koldluftsfunktion. Hvis du under styling af håret, afslutter med koldt luft, vil frisuren holde længere end normalt. Derudover skader kold luft ikke dit hår kontra varmen ellers.

 

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken hårtørrer du skal vælge eller hvilken, der passer bedst til dit behov? Kig forbi din nærmeste Biltema-forretning, hvor vi til enhver tid står klar med kompetent rådgivning og vejledning. Vi glæder os til at se dig i en af vores fysiske butikker.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.