Shiatsu massagepude

Biltemas shiatsu massagepuder har roterende hoveder til dybdevirkende massage med varme for en beroligende og behagelig effekt. Shiatsu massagepuderne kan bruges omkring nakke, skuldre, ryg, hofter og ben for en afslappende massage. De drives med medfølgende netadapter eller lighterstikprop til brug i bilen.
Øg velbehaget med et elektrisk varmetæppe. Der kan bruges til at lune sengen, før du selv kryber i den, holde varmen på kølige aftener eller hjælpe med at løsne op for ømme og trætte muskler. Biltemas elektriske varmetæpper skal tilsluttes kontakt, er sikrede mod overhedning og kan maskinvaskes.

Hvad er shiatsu massage?

Shiatsu massage er en japansk massageform, der kombinerer gamle  japanske teknikker med mere moderne, vestlig fysiologisk videnskab. Shiatsu stammer fra shi - finger og atsu - tryk og betyder dermed at trykke med fingrene eller hænderne. Shiatsu massage bruger dog også tryk fra hænder, arme og fødder, hvor behandleren bruger tyngdekraften til at lægge pres på områderne, der masseres. En shiatsu massagepude efterligner hændernes naturlige tryk og varmen øger virkningen.

Hvad hjælper shiatsu massage på?

Shiatsu massage kan virke afstressende og beroligende. Det kan løsne tunge og spændte muskler og afhjælpe og forebygge muskelsmerter. Med en en afslappet krop, kan du også få bedre kropsbevidsthed og -fornemmelse.
Shiatsu massage bruges til at afhjælpe en række problemer:

 • Løsne spændinger og smerter i nakke og ryg
 • Afhjælpe migræne og hovedpine
 • Ved stress og træthed
 • Dårlig søvn
 • Menstruationsmerter
 • Til generel afspænding

Den traditionelle shiatsu-massage bruges også til en del andre sygdomme og for øget velvære i Japan, hvor massageformen stammer fra. Lider du af kroniske sygdomme eller smertesygdomme, har andre alvorlige sygdomme, såsom hjerteproblemer eller kræft eller er gravid, bør du få din læges godkendelse, før du benytter massage som afhjælpning mod ovennævnte problemer eller til afslapning. Læs manualen før du benytter shiatsu massagepuden.

Shiatsu behandling
En shiatsu behandling hos en massør foregår sædvanligvis mens patienten ligger på gulvet på en hård madras. Behandleren bevæger sig rundt om patienten og masserer de områder hvor patienten oplever problemer og de områder, behandleren vurderer er i sammenhæng med problemet. For den type behandling er det bedst at patienten ikke har spist lige før og det foregår oftest i stilhed, mens patienten har lukkede øjne.

En behandling med shiatsu massagepuden kan i princippet foregå hvor som helst. Du kan også tilslutte din massagepude til bilens lighterstik og få massage mens du kører - herligt på lange ture, der ellers kan være hårde ved ryggen.

Vil du have en rigtigt afslappende massage derhjemme, kan du bruge puden mens du slapper af og ligger ned - det behøver ikke at være på gulvet på en hård madras. Du kan sagtens bruge Shiatsu massagepuden udenpå tøj, men effekten er større hvis du ikke har kraftige eller mange lag tøj på. Brug den evt. ovenpå en t-shirt eller tynde bukser. Husk at shiatsu-massagepuden ikke bør bruges mere end et kvarter ad gangen.

Seks gode råd til massage

 • Sørg for at rummet har en behagelig lun temperatur
 • Læg dig behageligt
 • Tænd evt. for duftlys
 • Sæt evt. noget beroligende musik på
 • Sørg for dæmpet belysning
 • Sluk for telefon og andre forstyrrende apparater mens du bliver masseret

Hvad er massage godt for?

Massage er en gammel behandlingsform, der er blevet brugt i mange kulturer for at helbrede mange forskellige sygdomme med større eller mindre held. I dag bruges massage bl.a. af idrætsudøvere til restitution og hjælper dem med at skabe balance i kroppen efter hårde anstrengelser. For andre kan massage nu også afhjælpe smerter i led og muskler. Desuden har det en afslappende effekt, der kan modvirke stress.

Varmetæpper og -puder

Varmetæpper og varmepuder kan afhjælpe muskelsmerter og ømme nakker. Trætte, spændte og ømme led og muskler kan bedre slappe af når de bliver varmet op, så spændingerne bedre kan løsne sig.  Svøb et blødt varmetæppe om dig og slap af, så varmen kan trænge ind i musklerne. Varmetæpperne er også ideelle til at holde varmen en kølig aften på terrassen eller balkonen, eller den første aften i sommerhuset, før der er varmet op.

3 Søgeresultater