Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hårtrimmer

Trimmeren er det oplagte valg, hvis du vil holde trit med hårvæksten. Med en hårtrimmer får du en maskine, du vil kunne bruge igen og igen til at holde den simple frisure ved lige. Uanset om den skal bruges til sommerklipning af dine børn, eller du selv gerne vil holde håret kort, så finder du din næste hårtrimmer her hos Biltema.

Hårtrimmerne har et stort brugspotentiale, da den kan bruges til at tilpasse en række forskellige frisure. Hvis du eksempelvis blot ønsker at holde håret i nakken og siderne ved lige, så kan hårtrimmerne sagtens bruges til dette. Udover hårtrimmere vil du finde barbermaskiner og næse- og øretrimmere samt en smart 3-i-1 lady sæt her på siden. Du får derfor maskinerne til at holde et flot udseende, og med en hårtrimmer sparer du udgifterne forbundet med en tur til frisøren.

Dette bør du kigge efter ved din hårtrimmer

Når du skal vælge den helt rigtige hårtrimmer, så er der en række kriterier, som du kan kigge efter. Dette vil gøre det nemmere for dig at vælge præcis den maskine, der passer til dig eller familien. Herunder vil du se faktorerne og en forklaring, så du får en bedre idé om, hvad du skal kigge efter ved din hårtrimmer.

Drifts- og opladningstid

En typisk hårtrimmer vil have en opladningstid på et sted mellem 0-16 timer, hvilket afhænger af det batteri, der er anvendt i din maskine. Driftstiden kan ligge mellem 0-160 minutter. Du bør derfor overveje, hvor ofte du vil anvende din maskine, da både driftstiden og opladningstiden kan svinge mellem produkter. Flere af vores maskiner kan dog anvendes med eller uden ledning.

Længdeindstillinger

Når du skal vælge en hårtrimmer, så er det væsentligt at overveje, hvor mange længdeindstillinger din maskine har. Uanset om du selv skal trimme håret, eller sørge for at dine børn bevarer en god længde, er det en fordel, at du har forskellige længdeindstillinger at vælge imellem. Hvis du har flere længder, så kan du starte ud med at klippe lidt af håret af, hvorefter du kan justere længden efter behov. På denne måde undgår du, at håret bliver klippet for kort.

Vedligeholdelse og rengøring

En hårtrimmer har ikke meget vedligeholdelse, men det kan være en fordel at rense enkelte dele, hvis du vil have mest mulig glæde af din maskine. Du bør rense skæret på din hårtrimmer med en rensebørste, hvilket medfølger. Derudover er det en fordel for nogle maskiner at blive dyppet med olie, og andre modeller har et aftageligt skær, som kan skyldes under vandhanen.

Du finder mange flere informationer på de enkelte produktsider. Her vil du både finde tekniske specifikationer samt manualer, der uddybende forklarer det udvalgte produkt.

Barbermaskine, næse-/øretrimmer og ladyset

Hos Biltema finder du udover vores hårtrimmere også barbermaskine, næsetrimmere og ladyset. Barbermaskinen giver en tæt og behagelig barbering. Den er nem at rengøre under vand og ligesom med hårtrimmerne, så medfølger en rensebørste og ladestativ. Næse- og øretrimmeren er skånsom, idet den har et afrundet trimmerhoved, der forhindrer, at skærene kommer i kontakt med din hud. Den er nem at rengøre med vand og kan renses med en rensebørste.Vores 3-i-1 ladyset indeholder både epilator, fodfil og ladyshaver. Med en kraftig motor kan den bruges til flere forskellige skønhedsbehandlinger.

Du kan læse meget mere om alle vores produkter under hver produktside. Her finder du ligeledes en manual, der beskriver de tekniske specifikationer for din maskine.

Kom forbi din lokale Biltema og hør mere

Vores dygtige personale står klar til at give dig kompetent rådgivning i din lokale biltema. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette maskine og kan give vejledning i forhold til vedligeholdelse. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak, vi ser frem til at hjælpe dig.