9 ting du bør ønske dig til jul

9 ting du bør ønske dig til jul

Træt af gaver, du ikke har brug for? Ting, der kommer til at ligge i en skuffe eller et skab i et par år - indtil det er tid til gennemgribende oprydning, og de bliver smidt i skraldespanden? Så er du ikke alene! Og det er hverken særlig rart eller særlig miljøvenligt. Derfor er det naturligvis meget smartere at lave en lille ønskeseddel med ting, du rent faktisk ønsker dig.

Hvis du er heldig, får du nogle af dem, i stedet for noget, du ikke har brug for eller har lyst til. Her er 10 gode forslag til dig, i flere forskellige prisklasser:

1. Batterilader med booster

Den er ikke bare smart at have: Den kan også redde dig ud af meget kedelige situationer om vinteren. Med boosteren kan du også starte med det samme, hvis batteriet er fladt. Og du kan blive den store helt blandt naboer, der tidligt om morgenen opdager, at de har brug for starthjælp. Den koster lidt, men den bliver hurtigt den ting, der får hæderspladsen i din garage til vinter.

65978

Vores sortiment af batteriladere

2. Høvlebænk

À propos garagen: Har du en masse ting liggende og flyde, som egentlig skulle have været ordnet? Eller har du nogle små byggeprojekter, der venter på, at du får inspiration (som aldrig kommer)? Så er du nødt til at anskaffe dig noget, der gør jobbene meget nemmere – nemlig en høvlbænk.

Den gør simpelthen mange arbejdsopgaver lettere. Du får en god arbejdsstilling, og du har det rigtige underlag til mange opgaver. Perfekt til alt fra byggeri, reparationer og til smøring af ski.

65969

Vores brede udvalg af arbejdsbænke

3. Boremaskine og skruetrækker

Er det længe siden, du har købt en ny boremaskine? Så er det måske på tide at forny dette vigtige stykke værktøj. I de senere år er der fremkommet en række modeller med indbygget arbejdslampe og batteriindikator. Rigtig smart! Den gør det nemmere at arbejde, og du behøver ikke at leve i usikkerhed om, hvornår batteriet er tomt. Det er heller ikke så dumt at købe et ekstra batteri. Så slipper du for kedelige ladepauser undervejs!

65970

Find dit værktøj blandt vores elværktøj

4. Bluetooth-højttaler

Disse højttalere giver dig mulighed for at medbringe din musik overalt, uanset om det er på udflugt eller i garagen. Med en Bluetooth-højttaler kan du nemt streame fra din telefon, uanset hvor du er. De fås i forskellige størrelser og prisklasser. Nogle har LED-lys, og nogle er faktisk vandtætte. Smart både i bruseren og hvis du arbejder udenfor i regnen.

65943

Trådløse højttalere

5. Arbejdstøj

Er du blandt dem, der aldrig ønsker sig tøj til jul? Så skulle du overraske venner og familie i år! For korrekt arbejdstøj er noget, du vil have stor glæde af. Her findes der en række forskellige modeller, der er tilpasset det, du skal bruge dem til. At være godt – og solidt – klædt gør arbejdet lettere, uanset om det er udendørs eller indendørs. Husk også beskyttelsesudstyr, hvis du skal udføre særligt krævende opgaver. Alt fra knæbeskyttere til mundbind og høreværn. Rart at have liggende, for pludselig får du brug for det.

65983

Vores praktiske arbejdstøj

6. Stormkøkken

Vinteren betyder udflugtstid for mange af os. Du gør turen meget rarere, hvis du har et stormkøkken med og kan tilberede varm mad og drikke undervejs. Det behøver ikke at optage megen plads eller veje ret meget. Og så har du et lille køkken med på turen!

Det er også smart at have i garagen, så du kan lave dig en hurtig kop kaffe eller måske en kop suppe undervejs. Eller have som reserve, hvis der skulle blive strømafbrydelse derhjemme.

65945

Køb dit stormkøkken her

7. Tipi til hund og kat

Naturligvis må vi ikke glemme menneskets bedste ven! Hunden skal have sig egen liggeplads, hvor den får lov at hvile. Det skal være på et roligt og beskyttet sted, som dog ikke er helt isoleret fra resten af familien. 

65942

Alt till din hund

8. Massagepude

Vinteren kan være kold, og så kan det være godt med en gang dejlig og varm massage. En massagepude til nakke og ryg betyder, at du kan få en dybdevirkende og velgørende massage. Den kan tilsluttes til en strømadapter eller lighterstikdåse, og den kan også bruges på flere måder til at massere benene. 

65944

Her finder du vores produkter til massage

9. Træningstøj

Mange mennesker ønsker at starte det nye år for alvor med virkelig at komme i form. Så er det godt at have træningstøj af høj kvalitet, der ikke koster for meget. Et udvalg af højkvalitets træningstøj og udstyr til fornuftige priser, så du nemt og billigt kan holde dig i form.

Træningstøjet er fremstillet af åndbare og fugttransporterende materialer, så du altid har optimale betingelser, når du løber eller træner på andre måder! 

65946

Vores brede sortiment af træningsudstyr

Relaterede artikler

Glad bil-jul

Glad bil-jul

Er du bilglad? Så er julen en god tid at "belønne" dig selv, elle rnogen du holder af!

5 trin til en flot julebelysning

5 trin til en flot julebelysning

Pynt haven med udendørs julelys - det skaber en garanteret julefølelse!

Julegaver til den handy

Julegaver til den handy

Sørg for at en julegave fra Biltema gør den handy gør-det-selv-type glad. Hos os finder du alt indenfor værktøj.