Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billigt stormkøkken

Et stormkøkken gør det nemt at lave mad i naturen, og det er oplagt til friluftsmennesket. Et stormkøkken er både uundværligt, når du skal lave aftensmad i det fri, eller hvis du skal varme kakao eller koge vand til kaffen. Selv en lille gåtur om vinteren kan blive til en hyggelig udflugt, hvis du har pakket et stormkøkken i tasken. 

Et stormkøkken kan dog hurtigt blive en dyr investering, men det behøver det ikke være. Hos Biltema finder du stormkøkkener til en billig pris, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. 

Tips til at bruge dit stormkøkken

  • Du kan med fordel prøve stormkøkkenet af derhjemme, inden du tager det med på tur. Når sulten melder sig, og du er træt efter at have vandret en hel dag, er det rigtig ærgerligt, hvis du ikke kan få stormkøkkenet til at fungere. Test det derfor altid af derhjemme den første gang, så du er sikker på, at du ved, hvordan det skal bruges. 
  • Det kan være svært at holde et stormkøkken rent, hvis du er på farten og ikke har adgang til vand. Vi anbefaler dog, at du så vidt muligt forsøger at fjerne madrester og snavs fra gryderne og panderne så hurtigt som muligt. Det øger stormkøkkenets holdbarhed. 
  • Du kan med fordel anskaffe dig et stormkøkken, hvor der følger en vindskærm med. Vindskærmen beskytter mod blæst og gør det muligt at lave mad i det fri, selvom vejrforholdene ikke er optimale. 
  • Husk at anskaffe dig en stormlighter, som gør det nemt at tænde brænderen, selv når vinden blæser. 

Køb dit næste stormkøkken i Biltema 

På siden her kan du se, om stormkøkkenet er på lager i dit lokale Biltema varehus, så du ikke behøver køre forgæves. Husk, at du altid er velkommen til at spørge vores hjælpsomme personale til råds, hvis du har spørgsmål eller mangler rådgivning. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.