Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Campingborde og campingmøbler

Biltema en række praktiske campingmøbler fra borde og stole til hængekøjer og senge. Her finder du alt, du har brug for til en behagelig campingferie - stabile og solide møbler med høj komfort og lav vægt. Mange af møblerne kan klappes sammen for at optage mindre plads, mens du er på farten. Et bord er en del af det basale udstyr på campingturen og øger komforten i høj grad. En behagelig campingtur, hvor der også er tænkt på komforten, øger chancen for en vellykket ferie.

Campingborde

Et campingbord er praktisk til campingturen - uanset om du kører med campervan, egen campingvogn eller har telt bag i bilen. Det kan også bruges som picnicbord til udflugter, hvor I gerne vil sidde godt. Er der pludselig flere gæster i haven, end der er plads til ved havebordet, kan et sammenklappeligt bord også løse pladsproblemer.

Det er rart at have et bord at spise ved på campingtur. Du kan også bruge dem som afsætningsplads og til hygge om aftenen med brætspil eller håndarbejdsprojekter.

Har du brug for mere arbejdsplads i køkkenet, er campingbordet også praktisk og kan nemt tilføjes til et udekøkken.

Du behøver dog ikke at tage flere campingborde med på tur - medmindre I selvfølgelig er mange mennesker. Bordene er typisk lette og nemme at flytte rundt, så et bord kan udfylde flere funktioner.

Hvilket campingbord skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge bord ud fra dine behov. Overvej hvor mange, der skal være plads til om bordet. Det er træls at skulle spise i hold,eller at der ikke er plads til at alle kan være med til aftenens kortspil. Har I brug for et bord, man kan sidde ved, eller kan I nøjes med et picnictæppe og et lavt afsætningsbord? Det kan også være et spørgsmål om plads til alle pakkenellikerne -så kan det være nødvendigt at gå på kompromis.
Uanset hvilket bord I vælger, skal det være stabilt og let med en enkel mekanisme, så det let kan klappes ud og ind.

For nogel spiller æstetikken også en vis rolle. Har I mange gæster på turen, eller jeres egne fastliggerplads, er det rart at kunne invitere forbi til et pænt dækket bord.

Husk også en højde, hvor borde og stole passer sammen, så du har en behagelig siddehøjde og -komfort.

Lamelborde

De klassiske lamelborde er med på rigtigt mange campingture. De kan klappes sammen, så selve stativet næsten intet fylder og lamellerne, der udgør bordpladen, er nemme at stable og kan få plads i de allerfleste biler. En hel bordplade kan derimod være svær at finde plads til i en almindelig familiebil. Med lamelbordet er der stadig plads til hele familien om bordet, uden at al pladsen i campingvognen eller bilen er optaget af et bord.

Skal du bare have et lille sidebord, findes de også campingudgaven. Hos Biltema finder du flere bordtyper, hvor du hurtigt kan klappe et lille bord ud, så der er afsætningsplads til en drink og sommerens lekture. De er også nemmere at tage med på strandtur og picnic, hvis du bare gerne vil have muligheden for at stille maden fra dig lidt højere end jordhøjde. Så kan du få hævet mad og snacks over sand og strandtæpper, så du slipper for ekstra knas. De helt små udgaver kan også komme med på telttur eller MC-tur uden at fylde for meget. 
Du kan også vælge en campingstol eller dækstol med indbygget bord, hviisd et vigtigste er at sidde godt. Det lille sidebord er for det meste skabt med en særlig plads til drikkevarer, så de står stabilt - og lidt ekstra plads til det, du ellers har liggende.

Udendørs bord

På campingture vil de fleste gerne udenfor. Derfor skal dit campingbord også kunne tåle vejr og vind. Det kræver en stabil konstruktion, der kan tåle vand og som er nemt at tørre af igen. Tit vil der heller ikke være plads til at tage bordet indenfor, så det er nødt til at blive stående ude om natten. Med et bord i vejrbestandige materialer, kan du roligt lade bordet blive ude. På en friluftsferie er det rart at være udenfor uden at skulle bekymre sig om møblerne, samtidig med at I har en vis komfort.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.