Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Friluftsliv og camping

Når bylivet, kontorlivet eller boliglivet bliver lidt for stressende og travlt, kan det være befriende at komme ud i naturen. På den måde kommer du væk fra alt det, du lige skal gøre, inden du lægger dig til at sove. Når du kommer ud i friluftslivet eller tager på camping, kan du sove uden at tænke på at skulle slå græsplænen, sende den email eller høre lydene fra den irriterende overbo. Måske sover du under den åbne himmel med stjernehimlen over dig, måske i et telt med naturens lyde tæt på eller måske i en campingvogn, der giver en dejlig tryg måde at opleve friluftslivet på.

Hos Biltema finder du kvalitetsudstyr til små priser, der gør det overkommeligt at opleve friluftslivet og tage på camping. Vi har telte og nyttigt udstyr til alle dele af friluftslivet, så du kan være godt dækket ind både til din næste campingtur, vandretur eller skovtur. Skal din næste tur ud i det blå være vellykket, så er Biltema et rigtig godt sted at starte - vi har med garanti noget, du ikke lige havde tænkt over, inden du kiggede.

Har du spørgsmål til nogle produkter, eller har du brug for gode råd om friluftsliv og camping, står vi altid klar i din lokale Biltema til at svare på dine spørgsmål. Du kan også ringe eller skrive til os med kontaktinformationen, du finder i bunden af denne side.

Hvad kan friluftsliv og camping gøre for mig?

Friluftsliv og camping er i høj grad, hvad du gør det til. Nogle bruger det til at komme væk fra hverdagens stress og jag, mens andre bruger det til at udfordre sig selv eller til at udforske nye dele af landet, som de ikke tidligere havde besøgt. Naturen i sig selv kan ofte have en afstressende effekt på mennesker med de grønne farver og de spændende dyr samt lyde, du kan finde derude.

Hvis du er et bymenneske, så kan naturen dog godt være stressende, hvis du ikke er vant til at færdes i den. Derfor kan du have fordel af at starte med at sove i campingvogn, derefter telt og til sidst måske under åben himmel, hvis vejrforholdene tillader det. Friluftslivet behøver dog langt fra at være et projekt i sig selv - det behøver ikke være andet end en dejlig weekendtur, der bringer dig væk fra byen og hverdagen.

Hvad bør jeg medbringe på en tur ud i naturen?

Der er mange forskellige slags måder at tage ud naturen på, og det, du medbringer, kan derfor variere meget i forhold til forskellige faktorer. Du kommer dog generelt ud for fire forskellige slags ture, hvor du kan have brug for campingudstyr. Derfor oplister vi dem her:

  • Endagsturen: På en endagstur kan du med fordel begrænse din oppakning så vidt muligt, da du vil skulle slæbe på det hele i din rygsæk. Det er dog stadig meget vigtigt, at du får sikret dig mod regn, fordi vejret kan være meget utilregneligt. Her kan regnovertræk eller regnjakker ofte anbefales i stedet for paraplyer, da blæst kan gøre det næsten umuligt at gå med en paraply.
  • Campingturen: På campingturen er oppakning sjældent en begrænsning. Her er det vigtigt at have ekstra campingmøbler, da de hurtigt kan gå i stykker. Derudover er plastik bestik, knive og multiværktøj altid praktiske til mindre opgaver. Du bør altid tjekke faciliteterne hos den campingplads, du overvejer at campere ved, inden du tager afsted.
  • Shelterturen: Shelterturen er sandsynligvis den slags tur, der kræver mest omhyggelig oppakning, fordi du oftest skal bære det hele i én rygsæk. Både sovepose, trangiasæt også kaldet gasbrænder samt liggeunderlag er vigtigt at få med, og en vanddunk kan heller ikke undværes til tandbørstning og transport af vand fra eventuel vandforsyning.
  • Festivalturen: Der findes mange forskellige festivaler rundt om i Danmark, men fælles for dem er, at du sandsynligvis ikke tager på en festival for at få en naturoplevelse. Du kan dog stadig have fordel af at medbringe noget mad til en morgen med tømmermænd, et multiværktøj til at fikse en pavillon samt billige telte, så du har plads til både alkohol og en backup til eget telt. Festival kan være dyrt, men her hos Biltema behøver du ikke bruge for mange penge på det.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.