Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Friluftsliv og camping

Købsguide for friluftsudstyr & campingtilbehør – til en dejlig campingtur

Det kan nemt ske, at man glemmer noget, når man pakker til en campingtur. Samtidig er det vigtigt at medbringe det rigtige udstyr. Her gennemgår vi derfor, hvilket campingtilbehør du bør anskaffe og tage med.

Hvilket friluftsudstyr har du brug for?

Før du køber friluftsudstyr eller campingtilbehør, skal du vide, hvad du har brug for og ønsker. Behovet varierer afhængigt af den type camping eller udendørs aktiviteter, du vil dyrke.

En simpel tjekliste kan se sådan ud:

  • telt
  • sovepose
  • rygsæk
  • madlavningsudstyr.


Derudover kan ekstra udstyr forbedre oplevelsen og komforten. Men ovennævnte campingtilbehør og friluftsudstyr giver dig en god start på dit eventyr.

Så start gerne med at anskaffe dig et godt telt og nogle ekstra grundlæggende friluftsgrejer. Derefter kan du udbygge ved at købe ekstra friluftsudstyr. På den måde udvider du dit arsenal af campingtilbehør. Husk også på komforten, når du vælger udstyr og tilbehør. Så kan du gøre dit camping- og friluftsliv så behageligt som muligt.

Campingtilbehør der tager camping til et nyt niveau

Godt campinggrej gør din campingtur lettere og mere behagelig. At finde et sted, hvor du kan varme dig ved et bål, kan være et eventyr i sig selv. Campingstole og andet campingtilbehør kan dog hjælpe dig med at falde hurtigere til ro. Nogle har endda kopholdere og armlæn, der giver høj komfort.

Klapstole er nemme at opbevare og transportere i bilen. Derudover kan en hængekøje være en praktisk og nem måde at ligge behageligt næsten hvor som helst. Med det rigtige campinggrej og udstyr, bliver dit friluftsliv både behageligt og nemt. Det hjælper dig til at gøre campingpladsen eller vildmarken til dit andet hjem.

Ofte stillede spørgsmål om friluftsliv og camping

Hvilket campingudstyr har man brug for?

Til teltcamping skal du som minimum have telt, soveposer og liggeunderlag.

Hvad er forskellen mellem camping- og friluftsudstyr?

Campingudstyr bruges ved camping. Friluftsudstyr til vandreture og andre udendørs aktiviteter.