Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Camping værktøj

Camping værktøj er uundværlige hjælpemidler, når du opholder dig i det fri. Udstyret hjælper dig med at justere og reparere små skader på din campingvogn eller telt. Save, tange og tændstål er blot et lille udpluk af det værktøj du kan få, som gør campinglivet meget nemmere for dig. 

Hvad er camping værktøj?

Intet går altid helt efter planen - heller ikke når du er på udflugt, festival, eller ferie. Til små opgaver og praktiske udfordringer er camping værktøj din store redning. Sortimentet byder på et varieret udvalg af praktisk udstyr der hjælper dig, når du er på en campingtur. De forskellige værktøjer gør det nemt for dig at tænde et bål eller reparere småskader på dit telt eller i din campingvogn.

Værktøj til reparationer

En multifunktionstang har alt du har brug for, når du er på udflugt. Redskabet består af en række praktiske værktøjer som f.eks. en kniv, skruetrækker, dåseåbner og meget mere. 

Også den sammenklappelige sav er et praktisk redskab, som du kan bruge til lidt af hvert f.eks træ, plastik og snøre. 

Til de små udfordringer er et overlevelsesarmbånd din ven i nøden. Armbåndet består af en flettet faldskærmsline, som du kan anvende til mange formål. Snøren fungerer både som teltline, tørresnor, fiskeline og meget mere. 

Optænding af bål

Med det rette udstyr er det ingen sag at tænde et stort bål. Til formålet er optændingsbrænde og tændstål uundværlige redskaber. Skær nogle spåner af optændingsbrændet og antænd dem med dit tændstål, så har du et bål på ingen tid.      

Det har du brug for af camping værktøj

Friluftslivet er skønt. Uanset om du er til overlevelsesture i skoven eller nyder det hyggelige campingliv, kan du komme ud for, at du har brug for noget camping værktøj. Derfor er det en god idé at være forberedt allerede inden du tager på tur i det fri. På den måde undgår du, at du pludseligt står og mangler noget værktøj. 

Camping værktøj er praktisk for alle lige fra campister til jægere. Udstyret gemmer på værktøjer, som du ikke aner, du har brug for. Skruetrækkere, save og skævbidere er bare nogle af de remedier, som du får glæde af. Og når du først har fået værktøjet, kan du ikke undvære det igen. Du kan finde dine nye redskaber her.