Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Termokander i stål til faste lave priser

Hos Biltema kan du finde termokander i stål, der holder længe på varmen eller kulden. Vores termokander er især populære til friluftslivet eller til jagtturen, hvor en varm drik kan hjælpe dig med at holde varmen på kolde dage. Omvendt er en termokande også perfekt til sommerens picnic eller turen på stranden og sikrer dig kølige og friske drikkevarer på de varme sommerdage. 

Testvindende termokande

Hos Biltema kan du finde billige termokander. Men selvom prisen er presset i bund, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i orden. Vi har endda termokander, der er testvindere. De bliver især rost for deres evne til at holde varmen i mange timer og deres lave priser. 

Vores termokander har forskellige funktioner. Du kan eksempelvis finde en termokop med en bærerem, der gør transporten lettere. Vi har også termokander med dobbelt kop. Det sparer plads i tasken, og så er det den perfekte termokande til drikke, der skal deles. Du kan både finde termokander i friske farver og termokander i stål. 

Termobeholder til mad 

Hos Biltema kan du ikke kun købe termokander, men også smarte termobeholdere til din mad. Det bliver nemt at tage madpakken med på farten - uanset om det er en kold eller varm ret. Termobeholderne til mad kommer i forskellige størrelser. Den lille størrelse er perfekt til en mindre snack. Det kan eksempelvis være yoghurt, skyr, frugt eller grøntsagsstænger. 

Den store termobeholder til mad er perfekt til middag- eller aftensmaden på farten. Jo mere flydende maden er, jo længere tid kan den holde sig varm. Suppe er derfor et godt valg, hvis du vil have mad, der kan holde en høj temperatur i mange timer. Låget på termobeholderen kan endda bruges som tallerken. Det bliver altså ikke nemmere at tage mad med på farten! 

Du finder produkterne i dit lokale Biltema varehus, hvor vores hjælpsomme personale står klar til at rådgive dig. 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.