Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Luftmadras

En luftmadras er praktisk og nem til gæster, camping og ferieture. På camping i både campingvogn eller i telt giver luftmadrassen næsten samme sovekomfort som madrassen derhjemme. Biltema har flere typer madrasser med høj komfort og let nopret overflade, så du ligger behageligt og ikke glider af madrassen. Perfekt til friluftsliv, ferieture, og overnattende gæster. Køb med indbygget pumpe eller separat manuel eller elektrisk pumpe.

Luftmadrassen er også ideel i det lille hjem, hvor der ikke er plads til gæstesenge. Den kan bruges til improviserede overnatninger, når du får gæster derhjemme, eller hives frem i stuen foran fjernsynet, når der er dømt hyggesøndag, og din sofa er for lille til at alle kan ligge og flyde behageligt. Har du en altan, balkon eller lille, privat have, kan du også nemt overnatte ude på de allervarmeste nætter. Bare pust luftmadrassen op og tag nogle bløde puder og et tæppe med ud. Så kan du ligge og kigge på stjerner med fuld komfort.

Luftmadras til en eller flere?

Du finder både enkelt- og dobbelte luftmadrasser hos Biltema. Er du bare dig selv, fylder en enkeltmadras mindre, både når den er pustet op og når du pakker den ned. Desuden tager kortere tid at puste enkeltmadrassen op.
Det er jo også hyggeligt at ligge i arm på ferieturen hvis du er på tur med din yndlingsperson - eller måske foretrækker du bare at brede dig ud i sengen i søstjernesovestilling? På dobbeltmadrassen er der god sovekomfort og godt med plads.

Hvilken pumpe skal du vælge?

Elektrisk pumpe
Den elektriske pumpe er nem og hurtig. Du skalblot slutte stikket til, så bliver madrassen pumpet op på 3-4 minutter. En indbygget pumpe vil også stort set altid være elektrisk. Det kan være praktisk. Så slipper du for at lede efter pumpen, når du først har fundet madrassen rem, men har det hele i ét. Til gengæld vejer madrassen med indbygget pumpe lidt mere.
Med den elektriske pumpe skal du blot have adgang til strøm. Brug evt. en omformer, hvis de nskal benyttes med solcellepanel eller camper.

Manuelle pumper
Med den manuelle pumpe, behøver du ikke at overveje adgangen til elektricitet. Den fungerer overalt, så du frit kan vælge overnatningssted - ogs langt væk fra alfarvej og civilisationen. Manuelle pumper findes i flere versioner.
Tovejspumpen skal pumpes op og ned med armene - ligesom en gammeldags cykelpumpe. Den dobbeltvirkende luftpumpe pumper bare luft ind både på og op- og nedpumpning, så det grå dobbelt så hurtigt at få pumpet madrassen op. Er det lidt for hårdt for ryggen at skulle pumpe med tovejspumpen, kan du vælge en fodpumpe.Fodpumpen træder du ned med én fod, mens du selv kan blive stående opret i en behagelig stilling. Skal du spare mest mulig plads, kan du også få små, manuelle håndpumper, der dog er lidt langsommere i brug.

Luftmadras til gæster, camping og telt

Luftmadrassen er perfekt til overnattende gæster, og nem at tage med, hvis du selv er gæsten. På telttur og campingtur med bil giver madrassen også større komfort - og det er nemmere at nyde ferien, når du har sovet godt.

Er du blevet bidt af ‘vanlife’ og bruger ferien på at køre Europa tyndt i din ferie i en campervan eller ombygget varevogn, giver luftmadrassen mere fleksibilitet,  når du skal leve på ganske få kvadratmetre.

I jagthytten, kolonihaven eller fritidshuset, kan en ekstramadras også skabe soveplads til en ekstra eller to uden problemer.

Luftmadras til vandretur

Skal du på en decideret vandre- eller cykeltur, hvor du selv transporterer alt udstyret, er et liggeunderlag mere relevant end en luftmadras. Luftmadrassen bliver hurtigt for tung og besværlig at slæbe med i rygsæk. Biltema har også et udvalg af liggeunderlag til vandreturen under ‘Friluftsliv og camping’.

Luftmadras til badeturen

Skal du have en luftmadras med til stranden eller ned i poolen, anbefaler vi vores badeluftmadrasser - dem finder du under ‘vandlegetøj’, sammen med andre sjove badedyr og baderinge. Med en glat overflade tørrer bademadrassen hurtigt og er mindre og langt lettere end luftmadrassen til overnatning. Luftmadrasser med indbygget pumpe skal også holdes væk fra vand, da pumpedelen ellers kan ødelægges.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.