Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sovepose til voksne

Hvis du leder efter en sovepose, som passer til en voksen, så har vi flere muligheder. Vi har 3 forskellige, som kommer i varierende prisklasser. Hver sovepose passer til forskellige overnatninger, og du bør derfor overveje, hvilket brugspotentiale din bør have. Alle tre soveposer er i god kvalitet til lave priser, og du får overblik over hver enkelt herunder.

Vores sovepose til 249,-

Dette er vores bedst polstrede sovepose med polyester fyld på 350 g/m2. Den gode polstring betyder, at du vil have en komfortabel temperatur selv ved temperaturer ned mod 4 grader, og den kan klare ekstreme temperaturer ned mod minus 5 grader. Det er derfor et oplagt valg, hvis du vil bruge soveposen til at overnatte i telt eller shelters. Specielt hvis du har planer om at overnatte i perioder, hvor nattetemperaturen kan være svingende. Soveposen har en vægt på 1,7 kilo, og du kan se målene på den herunder:

230 x 80 x 50 cm

Vores sovepose til 199,-

Denne sovepose minder meget om den forrige, men er dog ikke lige så polstret, da den har et polyester fyld på 300 g/mg2. Det betyder, at den afgiver en komfortabel varme på temperaturer ned mod 8 grader, og at den kan klare ekstreme temperaturer på minus 1 grad. Soveposen kan derfor godt bruges til overnatninger i naturen, hvis du tager på udflugter i sommersæsonen. Derudover er det en god sovepose, som kan bruges til indendørs overnatninger. Den har en vægt på 1,5 kilo og har samme mål som forrige:

230 x 80 x 50 cm

Vores sovepose til 119,-

Modsat de to forrige, som former sig efter kroppens figur, er denne sovepose formet som en dyne eller et tæppe. Den vil derfor ikke føles lige så kompakt, som andre “normale” soveposer, hvilket for nogle er en stor fordel. Med mindre fyld og en anden form kan den afgive en komfortabel temperatur ned mod 16 grader, mens den kan klare ekstrem temperatur på 5 grader. Denne sovepose vil derfor hovedsageligt bruges til indendørs brug eller til overnatninger på sommerdage. Den har en vægt på 1 kilo, og målene er:

190 x 75 cm

Lagenpose

Hvis du gerne vil beskytte din sovepose mod slitage samt øge temperaturen med 1 til 2 grader, så bør du vælge en lagenpose. Lagenposen er lavet af pongee-silke og kan vaskes i hånd ved 30 grader.

Soveposer til børn

Hvis du leder efter en børnesovepose, så har vi den helt rette. Med en polstring på 260 g polyester, så har den en konforttemperatur på 8 grader og kan klare ekstrem temperatur ned mod minus 3 grader. Soveposen kan derfor både bruges til indendørs og udendørs brug afhængigt af, hvornår på sæsonen I vælger at sove udendørs. Soveposen har følgende mål:

165 x 65 x 45 cm

Ekstra udstyr til overnatning og udelivet

Hvis du gerne vil have ekstra udstyr til din overnatning, så finder du det lige her. Vi har billige håndklæder i mikrofiber, som er nemme at have med. Håndklæderne tørrer hurtigt, så du skal ikke bekymre dig om, at dit andet tøj kommer til at lugte. Derudover har vi aluminumstæpper, som reflekterer kropsvarmen i alvorlige situationer. Begge dele er lette at have med i rygsækken, hvis du skal ud på tur i naturen.

Du finder flere informationer omkring vores produkter ved at klikke ind på den, du ønsker at se. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere i dit lokale varehus. Vi ser frem til at møde dig og håber at du finder den helt rette sovepose.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.