Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gasbrænder til frilufts- og campinglivet

Hvis du nyder at opholde dig længere tid i naturen eksempelvis på en vandre- eller cykeltur, overnatninger i shelter under åben himmel eller i camping idyl, så er en gasbrænder et uundværligt værktøj. Gasbrænderen gør det muligt at tilberede mad, så du kan nyde god og varm mad ude i naturen.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af gasbrændere og udstyr, så du er klar til at nyde friluftslivet. Du finder alt vores udstyr til faste lave priser herunder, og hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig hos vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Gasbrænder giver dine naturoplevelser en ekstra dimension

Med en gasbrænder har du mange muligheder for at gøre dine oplevelser i naturen endnu bedre. Hvis du tager på fisketur med familie og venner, og du ender med at få bid, så kan du tilberede og spise fisken midt i naturen. Det giver en følelse af autenticitet, som du ikke ville have fået, hvis du skulle hjem og tilberede fisken. Hvis du overnatter i shelter eller på camping, så kan du også sidde midt i naturen og nyde din aftensmad i stedet for at tage hen på en restaurant eller pizzeria. Du kan også bruge gasbrændere til at opvarme vand til en kop kaffe, så du kan komme godt i gang med din dag fra starten af.

Aftensmaden er fast ritual i mange familier, og det er derfor én markant del af den strukturerede hverdag. Med en gasbrænder har du mulighed for at flytte aftensmaden ud midt i naturen, hvilket er med til at give et pusterum fra en travl hverdag. Det giver også mulighed for at kunne bruge værdifuld tid sammen med sine nærmeste.

Hvad består en gasbrænder af?

 En almindelig gasbrænder er en sammensætning af en engangs gasbeholder og en gasregulator med eller uden slange. Hvis du i forvejen har et gasbrændersæt, så skal du blandt andet være opmærksom på, hvilke gasbeholdere der passer til dit sæt. Hvis du vælger en mindre gasbeholdere, så vil gassen hurtigere slippe op. Du skal derfor være opmærksom på, hvad du skal tilberede, så du ikke står i en situation, hvor du ikke har gas nok. Vi råder dig derfor altid til at have en ekstra gastank, hvis det skulle ske, at du har nok blus til at tilberede din madvare.

Derudover kan du vælge, om du vil have en vindskærm til din gasbrænder. Skærmen er en kæmpe hjælp, fordi den sikrer at vinden ikke ødelægger dit blus. Dette gør madlavningen væsentlig nemmere, og du slipper for at spilde unødvendig gas.

Kogekarsæt til gasbrænder

Et gasblus er ikke meget værd uden gryder og pander, der kan bruges til at tilberede din mad. Med et kogekarsæt får du værktøjet til at koge, stege og opvarme fødevare eller væske. Hos Biltema har vi et stort og et mindre kogekarsæt, hvor der medfølger kasserolle og stegepande begge med indklappelig håndtag. Sættet er effektivt og pladsbesparende, så du ikke skal bruge en masse plads på at slæbe en kasserolle med. Du kan se flere detaljer omkring vores kogekarsæt og andre produkter ved trykke ind på den enkelte produktside. Her vil du finde informationer og manualer, så du har de rette oplysninger til at træffe en god beslutning.

Du finder ligeledes en gribetang til gryder og pander, som er et godt redskab til madlavning i stormkøkken og på en gasbrænder.

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil have flere informationer omkring vores gasbrænder, så er du mere end velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at besvare spørgsmål og guide dig, så du er godt klædt på til at vælge det rigtige udstyr. Vi ser frem til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.