Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vanddunke til mange praktiske formål

Hos Biltema finder du et udvalg af vanddunke i forskellige størrelser og udformninger. Vanddunke er yderst praktiske og nyttige at have med på eksempelvis camping, en festival eller et roadtrip, hvor der kan være langt imellem vandstationer.

Undgå at købe en masse plastikflasker med kildevand, når du er på camping. De fleste drikkeflasker kan max indeholde en halv til en hel liter vand. Med en vanddunk kan du opbevare flere liter drikkevand, som du kan bruge til enten at hælde i glas, til opvask og rengøring eller andet. Vanddunken kan anvendes igen og igen, og er derfor mere miljørigtig end de fleste kildevandsflasker.

Vanddunke til drikkevand

Vores vanddunke er egnede til drikkevand, jf. EUs direktiver. Beholderne kan derfor anvendes til både drikkevand og andre flydende drikkevarer eller madvarer. Vær dog opmærksom på at rengøre vanddunken efter brug. Når vandbeholderen er rengjort bør du stille den til tørre uden låg, så den kan holde sig så frisk som muligt. 

Vanddunk til camping eller festival

Når du er på camping eller festival skal du ofte gå langt for at få adgang til vand. Men om sommeren kan det være rart og ikke mindst nødvendigt at få masser af væske - og så er det smart at have vandet lige ved hånden.

Med en vanddunk kan du hente store mængder vand ad gangen, så du ikke skal gå efter vand nær så mange gange. En vanddunk kan indeholde flere liter vand, så der er vand nok til flere personer eller til at bruge vand i større mængder. Det kunne eksempelvis være, hvis du skal vaske op, gøre rent eller hvis du bare er meget tørstig.

Husk at drikke vand!

Det er altid en god idé at holde sig hydreret, men især i sommervarmen er det vigtigt at få rigeligt med væske.

På festivaler bliver der ofte drukket meget alkohol og der kan være varmt. Ofte er der også kun få steder hvorfra du kan hente vand, som du kan drikke. Med en vanddunk i campen sikrer du at ingen i campen skal gå kold og dehydrere.

Fast eller foldbar vanddunk?

Du finder vanddunke i flere størrelser, alt efter hvilket behov du har. Det kan eksempelvis være at du har mulighed for at opbevare beholderen i bilen el.lign. og derfor kan have plads til en større vanddunk end hvis du eksempelvis skal have den med på en udflugt, hvor du har behov for nemt at kunne bære den. Alle vores vandbeholdere er udstyret med praktiske håndtag, der gør at du nemt kan bære dem fra vandstationen og hen til bilen, teltet eller campingvognen.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af beholdere til vand i et fast, transparent plastmateriale, som kan fås i flere forskellige størrelser. De er smarte og praktiske til opbevaring i eksempelvis bilen.

Du finder også en sammenklappelig vanddunk, som er både praktisk og rummelig. Den er udstyret med en aflukkelig hane, som er nem at hælde af og som nemt kan lukkes til, når du er færdig med at hælde. Når den sammenklappelige beholder ikke er i brug fylder og vejer den ikke særligt meget. Den kan derfor nemt foldes sammen og opbevares i tasken el.lign.

Tappehane til din vanddunk

En stor beholder til vand kan hurtigt blive tung og besværlig at hælde af, når den er fyldt. Med en praktisk tappehane får du hurtigt forvandlet din vanddunk til en vanddispenser, hvor du nemt kan tappe vand i kontrollerede mængder, eksempelvis til at fylde i et glas. Du skal blot skrue tappehanen på der hvor skruelåget sidder og hvor du har fyldt beholderen op med vand.

Du finder også praktiske skruelåg som sikrer at du ikke spilder vandet, hvis du eksempelvis opbevarer beholderen i bilen eller bare når du fragter den fra vandstationen og hen til din campingvogn eller dit telt.