Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Tallerkner og bestik til campingturen

Tallerkner og bestik er uundværligt, når du skal på camping eller picnic. Det bliver nemt at dække et flot bord, selvom du er på farten, og vores tallerkner og bestik er beregnet til transport. Derfor er de naturligvis lavet i holdbart materiale, der ikke går i stykker. 

Når du skal vælge tallerkner og bestik til farten, er der nogle enkelte ting, du bør tage højde for:

  • Vægten. Hvis du skal bære på tallerknerne og bestikket, er det vigtigt, at det vejer så lidt som muligt. Det gælder både, hvis du er på vandreferie eller skal med familien på picnic. Jo mindre servicet vejer, jo nemmere er det at tage med.
  • Materialet. Dine tallerkner og bestik derhjemme er typisk lavet i stentøj eller porcelæn, hvilket ikke er særlig praktisk at have med på farten. Derfor er det vigtigt, at du finder tallerkner og bestik i et materiale, der kan holde til at blive tabt uden at gå i stykker. Forskellige former for plast er et populært valg, da materialet både har en lav vægt og høj holdbarhed.
  • Størrelsen. Du kan med fordel vælge mindre tallerkner og bestik, end du normalt ville købe. På den måde fylder servicen mindst muligt i tasken eller skabet i campingvognen, og du kan udnytte pladsen til andre ting. Du kan også kigge efter tallerkner og bestik, der har smarte designs, så de fylder mindre. Det kan eksempelvis være det såkaldte enhåndsbestik, hvor der både er kniv, gaffel og ske i ét, eller du kan kigge efter sammenklappelige tallerkner eller skåle. 

Tallerkner og bestik til vandreturen 

At vandre og tage på telttur i naturen er blevet mere og mere populært de sidste par år. Mange forbinder måske friluftslivet med dåsemad og ingen luksus, men sådan behøver det ikke at være. Der kommer flere og flere muligheder for at gøre friluftslivet mere komfortabelt, og det gælder naturligvis også, når det kommer til tallerkner og bestik. Hos Biltema kan du finde et stort udvalg af tallerkner og bestik, der passer perfekt til vandreturen - uanset om det er til en éndagstur eller en tur på flere uger. Vi har et stort udvalg af både tallerkner og bestik, så du nemt kan nyde din mad, selvom du er på farten. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.