Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billige liggeunderlag hos Biltema

Hos Biltema har vi et stort udvalg af liggeunderlag. Liggeunderlag er den perfekte løsning til dig, der er friluftsmenneske, skal på telttur eller måske festival. Med et liggeunderlag får du de bedste forudsætninger for en god nats søvn, selvom du er på farten. 

Liggeunderlag er en nem løsning, når du skal sove komfortabelt. Underlaget hverken fylder eller vejer særlig meget, så det er nemt at tage under armen eller pakke i tasken. Der findes flere forskellige slags liggeunderlag, og vi forklarer lidt om forskellene herunder. 

Liggeunderlag i skum

Denne type liggeunderlag forbinder du måske med det klassiske liggeunderlag. Det isolerer med varmetab til jorden og giver dig komfort. Liggeunderlag i skum kalder man også skumunderlag. De kan rulles sammen, så de ikke fylder særlig meget, og de vejer typisk meget lidt. Skumunderlag har de fordele, at de pga den lave vægt er nemme at transportere, og de er meget holdbare. En af ulemperne ved skumunderlag er dog, at komforten ikke altid er i top, og derfor er de ikke så velegnede til længere ture.

Selvoppustelige liggeunderlag 

Selvoppustelige liggeunderlag minder en smule om en blanding af en luftmadras og et liggeunderlag. Underlaget kan puste sig selv op, når du åbner for ventilen. Det giver en utrolig god komfort, og underlaget er både isolerende, så det holder på varmen, og blødt så det er behageligt at sove på. 

Når du er færdig med at bruge underlaget, kan du rulle det sammen og dermed presse luften ud af det igen. Herefter lukker du ventilen, og underlaget er nemt at tage med på farten. En af de store fordele ved selvoppustelige liggeunderlag er den øgede komfort, som især gør en stor forskel, hvis du ligger på en ujævn og hård grund. En ulempe er at underlaget er en smule tungere end et skumunderlag, hvilket kan blive en udfordring, hvis du i forvejen har en tung oppakning med. 

Find dit nye liggeunderlag i din lokale Biltema 

Her på siden kan du se vores udvalg af ligge- og siddeunderlag. Du kan også se, om liggeunderlaget er på lager i dit lokale varehus, så du ikke kører forgæves. Hvis du er i tvivl om, hvilket liggeunderlag, der er det rette for dig, så tøv ikke med at spørge vores personale i varehusene. De står klar til at hjælpe dig.