Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Arbejdstøj til ethvert behov

Når du er i gang med en arbejdsopgave, skal du ikke lade dig begrænse af vind og vejr. Du skal kunne bevæge dig frit, og du skal ikke bekymre dig om, hvor synlig du er for andre. Når du er i haven, arbejder med gør-det-selv projekter, er i værkstedet eller dyrker en fritidsaktivitet, så skal du gerne have ro og overskud, og det får du med det helt rigtige arbejdstøj.

Hos biltema finder du et bredt udvalg af arbejdstøj til mænd og kvinder. Vi ved, hvor vigtigt det er at være klædt på til det arbejde, du udfører. Derfor finder du arbejdstøj til forskellige arbejdsopgaver og behov. Alt vores arbejdstøj er i høj kvalitet til lave priser, så du ikke skal af med en formue for at være klædt på til at udføre dine opgaver.

Vi har mange forskellige produkter, som du finder her på siden. Vi har alt fra solide arbejdshandsker, sokker, sweatshirts og fleece - til godt regntøj og arbejdskedeldragter, når du arbejder udendørs. Vi har arbejdstøj til alle årstider, så du er klædt på til enhver situation. Du kan læse mere om vores arbejdstøj herunder, og hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter så tøv ikke med at tage kontakt til vores personale i varehuset.

 

Arbejdstøj tilpasset din hverdag

Vi har udvalgt arbejdstøj, der passer til hverdagens udfordringer. På den måde kan du klare de fleste forhold, uanset om du arbejder indenfor eller ude. Vi har udvalgt arbejdstøj, der er komfortabelt at have på, lavet i slidstærke materialer og med en god pasform.

Det vigtigste ved dit arbejdstøj er, at det er behageligt at bære. Du skal føle dig tilpas, så du ikke bliver generet af det tøj, du bærer. Det er eksempelvis vigtigt, at tøjet har den rette pasform. En del af vores arbejdstøj er lavet med stretch, så du for alvor kan strække dig, hvilket giver fleksibilitet og frihed. Det er dog vigtigt, at du finder frem til en størrelse, der passer til dig. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken størrelse der vil passe, så kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til den rette størrelse.

Udover at tøjet skal være behageligt at have på, så skal det også gerne se godt ud. Det er vigtigt, at dit arbejdstøj er præsentabelt. Det betyder, at du kan anvende dit tøj til fritidsaktiviteter uden for hjemmet. Flere af vores trøjer (sweatshirts, fleece og jakker) passer til outdoor aktiviteter, så du sagtens kan have det på til en kanotur, en god gåtur eller noget helt tredje. På denne måde behøver du heller ikke at skifte jakke, når du skal ud og handle eller er ude i byen.

Alt vores arbejdstøj er lavet i solide og slidstærke materialer, så du kan få glæde af dit tøj gennem længere tid. Alt vores tøj kan holde til diverse arbejdsopgaver, så du får den rette beklædning til den opgave, du står med. Du finder eksempelvis arbejdshandsker til mange forskellige opgaver: havearbejde, anlæg, montage, service og vinter.

 

Stort udvalg af arbejdstøj

Hos Biltema finder du et stort udvalg af arbejdstøj. Vi har fleecetrøjer, sweatshirts, termoundertøj og jakker, der kan holde dig varm uanset vind og vejr. Du finder slidstærke arbejdsbukser og shorts til både mænd og kvinder. Hvis du vil have ekstra udstyr har vi også seler, bælter og knæbeskyttere, som kan give ekstra sikkerhed på arbejdet. Derudover har vi specialiseret arbejdstøj som refleksveste og arbejdskedeldragter.

Vi har t-shirts med korte ærmer og shorts, når du skal arbejde om sommeren og varmere tøj til vinterhalvåret. På denne måde kan du være sikker på altid at finde en tøj genstand, der passer til din arbejdsopgave og dine forhold. Du er garanteret en god pris, arbejdstøj i høj kvalitet med komfort og god pasform.

Find vores produkter her

Vi har et stort udvalg af arbejdstøj, og du kan finde det hele inde på vores side her. Vi har eksempelvis også slidstærkt arbejdstøj til børn, hvis dit barn elsker at lege udenfor. Alt vores tøj kommer i forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde et sæt med den rette pasform. Hvis vi ikke har en trøje, t-shirt, arbejdsbukser eller andet i din størrelse, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til det rette arbejdstøj, så du bliver klædt på til alle hverdagens udfordringer. Kontakt personalet i dit lokale varehus. De står klar til at hjælpe dig.