Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Refleksjakker til arbejdsbrug - høj produktkvalitet

Er du på udkig efter en refleksjakke med god komfort til arbejdsbrug, så er du landet det rette sted. I Biltemas brede sortiment finder du alt indenfor reflekstøj - heriblandt refleksjakker der overholder alle de foreskrevne sikkerhedsregler. Refleksjakkerne, du finder i vores udvalg, egner sig til arbejde i al slags vejr. Iklædt en refleksjakke gør du dit arbejde mere sikkert, da det er særdeles vigtigt for både dig og andre, at du er synlig under alle lysforhold og i al slags vejr.

Refleksjakkerne er i god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Find derfor din nye refleksjakke her og opnå bedst mulig synlighed. En refleksjakke er særligt til dig, der vil ses og føle større sikkerhed. Vi sørger for, at du er synlig - både til glæde og gavn for dig selv og andre trafikanter.

 

Køb refleksjakke hos Biltema.dk

Arbejdsjakke med reflekser er særligt velegnet til dig, der udfører arbejde i eller ved trafikerede områder, hvor det er påkrævet, at du iklædt arbejdstøj med reflekser, således at du er synlig for andre trafikanter. Det kunne eksempelvis være arbejde såsom:

  • Redningsarbejde
  • Vejarbejde
  • Tilsynsarbejde
  • Arbejde på byggeplads m.m.

Vi tilbyder refleksjakker, der opfylder sikkerhedskravene om synlighed. Derudover er refleksjakkerne vand- og vindtætte. Således er du sikret mod regnen, hvis du arbejder udendørs.

Grundet ovenstående kan du være helt sikker på, at de refleksjakker du finder i vores sortiment, opfylder alle foreskrevne sikkerhedsregler. Køb derfor din nye refleksjakke her hos Biltema.
Er du i tvivl om størrelse og pasform, så er du mere end velkommen til at besøge en af vores mange fysiske butikker, således at du kan få afprøvet størrelserne.

 

Refleksjakker i høj kvalitet med talrige egenskaber

Alle refleksjakkerne, du finder i sortimentet, er fremstillet i høj kvalitet med talrige egenskaber samt gode funktioner som brystlommer, ærmelommer, blyantslommer, siddelommer, inderlommer og mobillommer m.m. Fælles for refleksjakkerne er den slidstærke kvalitet og gode komfort.

Tag et kig på udvalget og find den refleksjakke, du søger og leder efter. Vi har et udsøgt udvalg af refleksjakker til gode priser i flere størrelser og modeller til dig her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.